Bolton Wanderers' players complain after Gary Cahill (right) is sent off by referee Stuart Attwell (left) (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Bolton Wanderers' players complain after Gary Cahill (right) is sent off by referee Stuart Attwell (left) (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Coyle: - Cahill burde ikke fått rødt

Bolton-manageren skuffet over dommeren etter Arsenal-kampen.

Arsenal - Bolton 4-1

Bolton ga Arsenal kamp på Emirates, men falt sammen da Arsenal ledet 2-1 og Gary Cahill ble vist det rødt kortet etter en felling bakfra på Marouane Chamakh.

Se situasjonen i kampreferatet over!

Bolton-manager Owen Coyle mener dommeren gjorde feil i den situasjonen.

- Det var en felling, det var et frispark. Men jeg følte virkelig ikke at det var et rødt kort, så jeg må se den igjen, sier Coyle.

TV 2 PLAY: Se hele intervjuet med Coyle
TV 2 PLAY: Se intervju med Arsène Wenger

Bolton-spillerne kunne nesten ikke tro det da dommer Stuart Attwell dro frem det røde.

- Jeg ble overrasket selv. Som jeg har sagt, det var helt sikkert et frispark. Gary skulle ikke gått i ham bakfra, og han fortjente sannsynligvis et gult kort. Og så blir det plutselig rødt. Det er vanskelig nok å spille elleve mot elleve på Emirates, sier Coyle.

Arsenal utnyttet overtallet, og vant til slutt 4-1.

- De begynte å utnytte de små rommene, men når det er sagt så må vi spille bedre selv om vi var ti mann, sier Bolton-sjefen, som var fornøyd med innsatsen frem til Cahill ble vist det røde.

- Jeg er skuffet over siste del av kampen, men ikke frem til det punktet. Frem til da ga vi Arsenal kamp, sier han.