Anne Kat Hærland planlegger nå nytt show, etter en formidabel suksess med «Gift, men ingen fanatiker».

Spøkte om Vendelas intime deler

Anne Kat er kjent for å harselere og spøke godt med kjente personer, og i hennes siste show gikk det ekstra utover Vendela Kirsebom , hvor blant annet modellens kjønnshår ble beskrevet som et bed med liljekornvaller av humordronningen.

Nå forbreder hun et nytt show som settes opp om to år, men Vendela kan puste lettet ut.

– Det er lenge til jeg skal sette opp showet, så nå tenker jeg bare på temaer og ikke forfølgelse av enkeltpersoner. Jeg er ferdig med å ta Vendela, jeg må finne på noe nytt, sier Anne Kat. Hærland til God kveld Norge.

Truet med anmeldelse

Og at Hærland dropper Kirsebom er kanskje like greit. Da modellen fik høre hvordan komikeren omtalte henne i showet sitt tente hun nemlig på alle pluggene.

– Jeg kommer til å gå til en advokat for å få dette stoppet. Jeg føler disse utsagnene er dypt injurierende, og det er ikke ok. Det må være grenser for hva som er tillatt å si om andre mennesker. Jeg ønsker ikke at hun skal tjene penger på å si sånne ting, sa Kirsebom til VG.

Nå om dagen spiller Anne Kat. på sin side inn nye episoder av programmet «Big Bang» på NRK, og har lagt feiden med Vendela bak seg.

– Jeg holder på med en ny runde med Dagfinn (Lyngbø), vi spiller inn nå og skal ha sendinger fra januar av, avslutter Hærland til «God kveld Norge».

Vedela-og-Anne-Kat