karissaogtypen (Foto: GSA/ZOJ, © MF)
karissaogtypen (Foto: GSA/ZOJ, © MF)

Ny kjendis sex-tape på avveie

Playmate Karissa Shannon fortviler.

Skuespiller og playmate Karissa Shannon, kan være den neste kjendisen som blir får offentliggjort hva som skjer på soverommet.

Et ekstremt erotisk opptak av henne og skuespillerkjæresten Sam Jones III, kjent fra Smallville, skal nemlig være på avveie, skriver TMZ.

Imponerende innhold

Steve Hinsch i Vivid Entertainment, et av USAs største voksenfilmselskaper har nemlig fått fingrene i tapen, og skal være klar til å offentliggjøre den.

Hinsch forteller også til nettstedet at han mottok tapen fra en respektabel tredjepart, og at han ville elske å gjøre den offentlig. Han vil ikke oppgi hvem som ga han vidoen, men forteller at han er imponert over kvaliteten og innholdet.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Shannon er fortvilet over private videoer på avveie. Tidligere har hun hevdet at TV-personligheten Spencer Pratt fra MTV-serien «The Hills» har stjålet en video av henne med samme innhold.

Playmatens kjæreste skal nå være opprørt over at tapen er på avveie, og vil gjøre alt for at den ikke havner på internett.

– Jeg har skjønt at han fyren fra Vivid har sett vidoen av Karissa og meg. Vi har nå snakket med våre advokater som vil ta hånd om dette med en gang, sier skuespilleren til TMZ.