Christian Grindheim (t.v.) og Steffen Iversen på fotballandslagets trening i Reykjavik tirsdag. Fredag spiller Norge EM kvalifiseringskamp mot Island. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Christian Grindheim (t.v.) og Steffen Iversen på fotballandslagets trening i Reykjavik tirsdag. Fredag spiller Norge EM kvalifiseringskamp mot Island. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Eggen forundret etter Iversen-skade

Nils Arne Eggen synes det er rart landslaget ikke har opplyst Rosenborg om Steffen Iversens kneskade. Landslagslegen sier spissen er friskmeldt.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Iversen trente ikke ifølge Rosenborg mandag eller tirsdag og satt på benken mot Portugal. Iversen kunne heller ikke trene i dag og det gjør han neppe i morgen heller. Han er foreløpig usikker til hjemmekampen mot Viking søndag.

Rosenborg reagerer på at de ikke har fått beskjed om Iversens skade og at han satt på benken i går. Iversen har fått en overstrekk i kneet, som ikke regnes som alvorlig.

- Det som forundrer meg veldig er at Steffen Iversen kommer hjem og er skadet i kneet, uten at vi vet noe om det. Så vidt jeg så i går så satt han på benken. Han har jo ikke spilt, så det er en merkelig sak som vi må ta opp med landslagsledelsen. Det er direkte rart, sier Nils Arne Eggen.

- Så dere visste ikke om dette?

- Når han sitter på benken på landslaget regner jeg med at han er frisk. Han kunne ikke trene i dag, men det er nå så.

Landslagslegen har friskmeldt Iversen
Landslagslege Thor Einar Andersen skjønner ikke helt at Iversen er skadet.

-Steffen var medisinsk klarert og ikke skadet på kampen . Han trente normalt mandag og tirsdag, sier han til TV 2 Sporten.

-Steffen fikk en irrritasjon i kneet på Island. Det ble utredet på mandag med en mr-undersøkelse. Tirsdag fikk vi svar og det var ingenting, men midt oppi det som skjedde med John Arne Riise hadde vi mye å henge fingrene i. Jeg beklager at vi ikke fikk gitt beskjed til Rosenborg, men mye skjedde den dagen.

- Rosenborg hevder han kom tilbake skadet fra samlingen?

-Jeg forlot han kl. 24.00 i går kveld etter kamp og da var kneet helt fint.