Endelig er den her. En betaversjon av TV 2 Sportens nye app er nå tilgjengelig for nedlasting i Android Market.

Vi fikk rekordmange positive tilbakemeldinger da vi slapp vår første iPhone-app i 2009, nå følger vi opp med en app til Android-folket.

Her får du gratis livedekning av alle de store ligaene, fotballnyheter og masse gratis klipp. Du kan også kjøpe tilgang og se livekamper, scoringsklipp og sammendrag fra både Tippeliga og Barclays Premier League.

QR_TV2Sporten

Dersom du allerede er kunde på TV 2 Sumo med abonnement på Sumo Gull eller Sumo Sport, har du tilgang på alt uten at det koster en øre mer.

Hvis du ikke er Sumo-abonnent kan du slippe unna med 10 kroner for første den første måneden hvis du bestiller via denne betaversjonen.

Hvis du er tilknyttet trådløst nettverk betaler du ikke noe ekstra for å se kampene. Du kan også se kampene over 3G-nettet, men husk at det tilkommer utgifter for datatrafikk når du streamer. Hvor mye du har inkludert i ditt abonnement, og hva det eventuelt koster pr. mb må du sjekke med din teleoperatør.

Dette er en betaversjon, det vil si at den ikke er ferdig utviklet og vi kan ikke garantere funksjonaliteten til en hver tid. Kom gjerne med tilbakemeldinger til oss her.

Android_skjerm_001
Android_skjerm_008