ulvang badedrakt
ulvang badedrakt

Vegard Ulvang i badedrakt på catwalken

Spontan moteoppvisning på Hurtigruta.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vegard Ulvang og Stein P. Aasheim måtte demonstrere bademoter da de seilte med Hurtigruta fra Øksfjord til Tromsø sist helg.

Ble overtalt

Gutta som hadde vært på treningstur over Øksfjordjøkullen sammen med Jan Gunnar Winther og Harald Dag Jølle fra Norsk Polarinstitutt, ble overtalt til å stille på catwalken sammen med de ansatte på Hurtigruta.

De ansatte hadde planlagt å vise fram klær fra butikken overfor passasjerene. Men da de oppdaget at Ulvang & Co var med båten, ble gutta overtalt til å delta.

Gammeldags badebukse

De fikk derfor utdelt hvert sitt eksemplar av båtens bestselger, en gammeldags badebukse, og deltok med begeistring foran passasjerene - som fikk seg en overraskelse da Ulvang og gjengen dukket opp på mannekengoppvisningen.

I Amundsens fotspor

De fire skal følge i Roald Amundsens fotspor nøyaktig 100 år etter,dvs i oktober til neste år. Da er det 100 år siden polarhelten startet på sin ferd mot Sydpolen.

Nå skal Ulvang, Aasheim, Winther og Jølle følge i Amundsens fotspor. Og de hadde vært på en treningstur på Øksfjordjøkullen og var på vei hjem med Hurtigruta da de ble overtalt til catwalk-stuntet av de ansatte om bord.

ulvang gruppe (Foto: TV 2)
ulvang gruppe (Foto: TV 2)