johaug
johaug

Slik har du aldri sett Therese Johaug

– Gir hun opp skigåingen, kan hun gjøre det kjempebra som modell.

Den tøffe skijenta Therese Johaug har fått jobben med å være ansiktet utad for hårpleieproduktet Gliss.

– Kjempegøy

Og hun storkoste seg på fotoshoot.

– Modell og modell, jeg er vel ikke akkurat det, men jeg synes det er kjempegøy å være med på litt sånne ting. Vise seg selv frem på en litt annen måte enn bare skiløperen i rød skidrakt og lua trødd ned i panna, sier Therese beskjedent til «God kveld Norge».

– Hun er en fantastisk modell, og om hun gir opp skigåingen så tror jeg hun kan gjøre det kjempebra, sier fotograf Marcel Leliënhof, som tok bildene av Therese.

Populær

22-åringen er blant dem vi nordmenn er aller mest nysgjerrige på.

Single Therese er nemlig en av de aller mest søkte på nettet, og er kåret til en av Norges mest sexy kvinner.

– Det er noe jeg ikke tenker på i det hele tatt. Jeg er bare den jenta jeg er, men samtidig må jeg si at jeg setter jo pris på at folk liker meg. Men først og fremst går jeg på ski og synes det er moro, sier landslagsløperen.

Stor pågang

Men kjendisstatusen har også ført til en voldsom pågang av folk som vil ha en bit av Therese.

– Man merker jo at man har blitt kjent, og får mye henvendelser. Men samtidig må man konsetrere seg om det man skal gjøre, og det er å trene og gå fort på ski, og det føler jeg at jeg klarer.

– Men dersom du ikke hadde vært langrensløper, hva hadde du gjort da? Hadde du vært modell?

– Nei det tror jeg ikke. Da hadde jeg nok vært en fattig student som hadde levd under trange kår. Men det er klart at det er jo litt annerledes når man har satset på det man har og blitt toppidrettsutøver, sier sympatiske Therese.