«Oppgrader!» med programleder Sirgurd Sollien er en av TV2s satsninger. Programmet sendes hver torsdag klokken 20.00 i høst.

Les også: Sigurd Sollien: - Jeg vil bli Norges Quiz konge

Programmet går i korte trekk ut på at en utvalgt familie får besøk av Sollien, og med dette muligheten til å oppgradere to gjenstander de eier. I første runde er det mulig til å satse en gjenstand med verdi opp til 4000. Her vil det bli stillt tre spørsmål, og deltakeren må svare rett på to av spørsmålene for å få oppgradert gjenstanden de satset. De kan bruke ett valgfritt hjelpemiddel en gang, men ikke internett eller telefon.

I andre runde en gjenstand opp til 15.000 som står på spill. Det blir stillt fem spørsmål, og fire må være korrekt besvart for å sikre gevinst. I denne runden er det også et hjelpemiddel tilgjengelig, og denne gangen er alt lov. Både runde en og to har en tidsbegrensning på 30 sekunder før svaret må avgis.

For å vinne må du satse

Det er alikevel ikke helt risikofritt å være med på «Oppgrader!» Vil du foreksempel bytte ut kjøleskapet ditt, må du satse det gammle. Svarer du ikke riktig på nok spørsmål blir du sittende igjen uten noen ting.

Lær mer om «Oppgrader!» i videoen øverst i saken.