Fredrik Strømstad  (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)
Fredrik Strømstad (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)

Fredrik Strømstad tilbake til Start

Fredrik Strømstad vender hjem til Kristiansand, mens Geir Ludvig Fevang selges til belgisk klubb.

Fredrik Strømstad rykket ned fra Ligue 1 med Le Mans forrige sesong. Nå hentes han tilbake til Start på en ettårig leieavtale. Han har fremdeles to år igjen på kontrakten med den franske klubben.

Én reiser og én kommer
Samtidig som Start-fansen kan juble for en hjemvendt stjerne, må de se at Geir Ludvig Fevang forsvinner.

Start har akseptert et bud fra den belgiske klubben Lokeren. De to spillerne må gjennom legesjekker før de blir helt klare. Strømstad kan bli klar til søndagens TV 2-sendte kamp mot Rosenborg.

- Geir Ludvig Fevang har vært svært viktig for oss. Han har vært lojal og stått frem for klubben på en flott måte. Denne utfordringen hadde han lyst på og Lokeren kom opp med et akseptabelt bud. Når Start samtidig fikk en mulighet til å hente hjem Fredrik Strømstad – så ble dette en god løsning for alle parter, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen, til klubbens hjemmeside.

- Vil passe bra i Belgia
Geir Ludvig Fevang er opprømt over å komme seg til utlandet.

- Jeg fikk vite om interessen etter bortekampen mot Vålerenga. Lokeren hadde sett noen kamper og jeg tente med en gang. Hadde ikke helt troen på at jeg skulle få en slik mulighet, men jeg har brukt god tid på å finne ut om dette kunne bli en realitet.

- Hvorfor velger du å dra?

- Jeg har hatt en ønske om å kunne dra ut og dette kjennes ut som min mulighet. Belgia er et bra land å bo i. Kulturelt er det ikke så forskjellig fra Norge og fotballmessig tror jeg det passer meg bra. Jeg har også rådført meg med Ole Martin Årst og Knut Henry Haraldsen som begge har anbefalt meg å dra.