Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tre og et halvt år har Sigrid Bonde Tusvik vært singel. Dette ønsker hun å endre på i datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste» som hun snart er aktuell med på NRK.

– Jeg var veldig bitter

Komikerens siste kjæreste var Henrik Thodesen fra «Torsdag kveld fra Nydalen».

– Henrik og jeg har en deal om at vi ikke snakker om det. Sikkert fordi jeg var veldig bitter, mens han kom seg fort videre. Jeg hadde kjærlighetssorg i to og et halvt år. Man blir forelsket i kjærlighetssorgen etter hvert. Den er tryggere enn å ha ingenting, forteller Sigrid i et nytt intervju med Kamille.

Singelklubb

Etter bruddet dannet 30-åringen en singelklubb sammen med to venninner. Hun har imidlertid aldri jublet over «Sex og singelliv»-tilværelsen.

– Jeg har i grunn aldri likt å være singel. Selv om jeg bare har hatt to kjærester, er jeg mer glad i å ha det, betror Sigrid til magasinet.

Eks-kjæresteshow

I 2009 samarbeidet det tidligere kjæresteparet i humorshowet «Blymandag».

I et intervju med «God kveld Norge» i juli samme år, spøkte Sigrid med at hun og Henrik var som Herborg Kråkevik og Kenneth Sivertsen.

– Vi har begynt å lage masse sanger som vi skal ha på kulturhuset i Tønsberg. Det er jo det beste som finnes tydeligvis, både Øyvind Blunck og Jahn Teigen kjører jo eks-kjæresteshow, sa Sigrid den gang.

Les mer: Vil bli rike på å være eks-kjærester