"Happy Day' er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten. Jan Thomas får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

I tillegg til å briljere i sminkeskrinet har stylisten en helt unik måte å møte mennesker på og til å skape gode samtaler. Du kan glede deg til et program med mye varme, humor og ikke minst massevis av gode tips.

I 'Happy Day' får helt vanlige mennesker hjelp med hår, sminke og klær, og i hvert program vil også kjente folk få en styling de sent vil glemme.

Tema som hår, farger, sminke, klær og sko står i fokus, og heller ikke menn slipper unna. Med humor og selvironi øser Jan Thomas av sin kunnskap, og på andre temaer trekkes ekspertgjester inn.

Toppen Bech snakker om skikk og bruk i klesveien, Samsaya guider deg i jungelen av vintage-klær, og Ørjan Burøe viser gutta hva som er viktig å huske på når man skal kjøpe dress. Ellen Arnstad og Noman Mubashir er bare to av stjernene som viser frem klesskapene sine.

Jan Thomas kommer også til å besøke arbeidsplasser for å sjekke uniformeringen i kjente norske yrker. Både politiet og brannvesenet får besøk, det samme gjør et bakeri, en bondegård og en taxisentral. Antrekkene får terningkast!

I tillegg vil Jan Thomas overraske handleglade mennesker på gata når de minst forventer det, som får stylinghjelp der og da.

Det vil bli lagt stor vekt på interaktivitet i programmet, og du kan sende inn spørsmål til Jan Thomas via programmets nettsider. Kankse er det ditt spørsmål Jan Thomas svarer på?

Spørsmål kan du sende inn her: happyday@tv2.no