åsleik-engmark skal vi danse (Foto: Fotomontasje )
åsleik-engmark skal vi danse (Foto: Fotomontasje )

Åsleik Engmark til Skal vi danse

Nå overtar han for Tom Nordlie og kaster seg inn i dansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballtreneren Tom Nordlie trakk seg fra dansekonkurransen på TV 2 mandag denne uken. Nå er den kjente komikeren og skuespilleren Åsleik Engmark klar for å danse med Nadya Khamitskaya.

Les også: Tom Nordlie trekker seg fra «Skal vi danse»

- Unik mulighet

Tom nordlie Nadya-
45-åringen nølte ikke med å ta utfordringen på strak arm.

- Det er klart jeg måtte si ja da jeg ble spurt, jeg elsker jo å danse. Men å danse er bare det jeg kan, så dette er en unik mulighet til å bli skikkelig god på dansegulvet, sier multitalentet som tidligere har bevist at han også er en habil skuespiller, regissør, komiker og sanger.

Her er alle danserne:Bli kjent med Skal vi danse-deltakerne

Han er storfornøyd med sin kommende dansepartner.

- Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang med dansetreningen og treffe min dansepartner Nadya. Jeg har store forventninger til henne, og er sikker på hun kommer til å bli den beste til å danse av alle jeg har danset med før, sier Åsleik Engmark.

Starter sporenstreks

Åsleik, som er nominert for seks priser for filmen «Knerten» går en travel tid i møte når han nå skal starte treningen en uke etter de 11 andre danseparene.

- De andre 11 parene begynte å trene mandag denne uken så Åsleik og Nadya kommer fint til å ta dem igjen i treningstid. De to starter sin første treningsøkt allerede i dag. Premieren til «Skal vi danse» på TV 2 er lørdag 11. september så de har nok tid til å øve inn sin første dans, sier pressekontakt Unn Grethe Berge i TV 2.

Dans med Kathrine Moholt eller Carsten Skjelbreid: Prøv «Vil du danse» nå!

- Den perfekte erstatter

Programdirektør Nils Ketil Andresen i TV 2 hyller komikeren for å stille på så kort varsel.

- Vi vet han allerede hadde avtaler inn i en travel høst. Åsleik er den perfekte erstatter og vil nok bidra til å holde humornivået høyt i «Skal vi danse». Om han har rytme og konkurranseinstinkt gjenstår å se når programmet går på, sier han.

Se alt om «Skal vi danse» her