Kristiansen & Strand

Dagsavisens sjefredaktør Arne Strand og TV 2s politiske redaktør, Stein Kåre Kristiansen kommer med ett nytt og anderledes politsk program på TV 2 Nyhetskanalen i høst. Programmet heter rett og slett «Kristiansen & Strand».

Kristiansen_Strand_toskudd_burgunder
Kristiansen_Strand_toskudd_burgunder
KristiansenOgStrandweb2
KristiansenOgStrandweb2

I høst intensiverer TV 2 Nyhetskanalen sin satsing på politikk og aktualitet. Da er premiere på det magasinet Kristiansen & Strand. Hver helg skal Stein Kåre Kristiansen og Arne Strand analysere, diskutere og kommentere norsk politikk.

Med kunnskap og erfaring fra diskusjoner rundt restaurantbordet på Stortinget gjennom flere tiår bringer de to politiske ringrevene seerne tett på det politiske livet på Løvebakken.Det blir snert, engasjement – og humør når de to eldre herrene møter toppolitikerne våre i studio. Aktuelt, spontant og garantert manusfritt. Det er det som er Kristiansen &Strand.

Første program går på lufta fredag 17. september kl 19.,00.

Stein Kåre Kristiansen er politisk redaktør i TV 2. Han har tidligere vært leder av VGs politiske avdeling og avisens korrespondent i USA og Sovjetunionen/Russland.

Arne Strand er ansvarlig redaktør i Dagsavisen. Han har tidligere ledet den politiske avdelingen i NRK Radio. Han var også statssekretær ved Statsministerens kontor i Gro H. Brundtlands andre regjering.

Programtittel: Kristiansen & Strand

Nasjonalitet: Norsk

Sjanger: Aktualitet

Sesong: 1

Programledere: Stein Kåre Kristiansen og Arne Strand

Produsert av: TV 2

Mer innhold fra TV 2