TomNadya_680 (Foto: Bjørgli & Bergersen)
TomNadya_680 (Foto: Bjørgli & Bergersen)

Tom Nordlie trekker seg fra «Skal vi danse»

Svinger seg ikke på parketten likevel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«God kveld Norge» kan avsløre at Tom Nordlie har trukket seg fra «Skal vi danse».

Har ikke tid

Den kjente fotballtreneren ble presentert på TV 2s lansering onsdag forrige uke, men har altså valgt å trekke seg før programmet i det hele tatt har startet.

– Jeg ser nå at summen av tidsbruken min i høst ikke er forenelig med å delta i «Skal vi danse». Det er ikke med lett hjerte jeg trekker meg for jeg er blitt utrolig godt mottatt av alle i konseptet og jeg gledet meg virkelig til å lære meg å danse i høst, sier Tom Nordlie i en pressemelding.

Etter det «God kveld Norge» kjenner til skal Nordlies kone Jannicke West Furumo studere utenlands det neste året, og dette er en av grunnene til at Tom prioriterer å følge opp familien fremover.

Blir erstattet

– Vi fortsetter med 12 dansepar til høsten som planlagt og vi jobber nå internt med å finne en ny dansepartner til Nadya. Det er fortsatt nok av kjendiser som ønsker å være med i programmet så jeg tror det vil være en ny kjendis på plass innen kort tid, sier pressekontakt for ”Skal vi danse” Unn Grethe Berge i TV 2 i pressemeldingen.

Dansepartneren: – Utrolig leit

Nadya på sin side synes situasjonen er kjedelig.

– Jeg synes det er utrolig leit at situasjonen har blitt sånn. Jeg har gledet meg masse til å jobbe med Tom, og jeg tror vi kunne ha lært mye av hverandre. Jeg tror vi kunne blitt god til å danse. De tre dagene som vi har vært sammen fikk jeg inntrykk av en reflektert og hyggelig mann som også er veldig intelligent, sier Nadya Khamitskaya til «God kveld Norge».

Det er trist for både kanalen

Programsjef Nils Ketil Andresen i TV 2 mener Nordlies exit ikke er noen krise for «Skal vi danse».

– Det er trist for både kanalen og Tom at han må trekke seg. Vi gledet oss til å ha ham med på parketten i høst, men vi respekterer at han allerede så tidlig i prosessen ser at tidskabalen hans ikke går opp i høst. At Tom trekker seg er ingen krise for programmet, vi jobber på som før og går på luften lørdag 11. september med premiere av sesong seks. sier han.

«God kveld Norge» kommer tilbake med med.