Cecilie skog og tobias karlsson (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Cecilie skog og tobias karlsson (Foto: Bjørgli & Bergersen)

Bli bedre kjent med Cecilie Skog

Her finner du alt om fjellklatreren og hennes dansepartner og Tobias Karlsson!

Cecilie Skog

Alder: 36
Yrke: Fjellklatrer, eventyrer
Stjernetegn: Løve
Bosted: Stavanger

- Hva er dine meritter i dans?

- Jeg gikk på danseskole da jeg var ni år og var på skoledanser (labbedans). Jeg er veldig glad i å danse men er vel mer en danser som hopper mye.

- Hvorfor sa du ja til «Skal vi danse»?

- Da jeg fikk en mail hvor jeg ble spurt om jeg kunne være interessert tenkte jeg bare «Cecilie, trykk delete»! Jeg tenkte at jeg burde holde meg til det jeg kan. Men så klarte jeg ikke helt å slippe sommerfuglene i magen og bestemte meg for å gå på et møte med redaksjonen og da var jeg solgt og sa ja. Jeg har fulgt tidligere sesonger og gleder meg nå som en unge til å vær med i Skal vi danse.

- Hvilken forventninger har du til dansepartneren din?

- Jeg drømte om å få Tobias. Nå er jeg bare lykkelig og se på ham da, proff på parketten, skjønn, positiv og store biseps.

Tobias Karlsson

Yrke: Danser/ koreograf
Alder: 33
Stjernetegn: Tyren
Bosted: København, Stockholm og nå også Oslo

- Hva er dine meritter I dans?:

- Jeg ble nummer tre i både Eurocup og Verdenscupen 2003. Nordisk mester og har gjort ni sesonger av «Skal vi danse». Tre i Danmark («Vild med dans») og fem ganger i Sverige («Let's Dance») vant en sesong med kokken Tina Nordström i Sverige. Og en sesong i Norge da jeg danset med Triana.

- Hvorfor sa du ja til å delta i «Skal vi danse»?

- Jeg elsker å jobbe i Norge med «Skal vi danse» og gleder meg til å komme tilbake. Håper bare ikke skulderen min går ut av ledd igjen.

- Hvilke forventninger har du?

- Jeg ser frem til å møte fantastiske mennesker og håper at min dansepartner og jeg får en fantastisk opplevelse sammen.