farmengaard topp
farmengaard topp

Julie Aas Rye

Bli bedre kjent med Julie.

Alder: 27 år.

Kommer fra: Engelsviken.

Yrke: Landskapsarkitekt.

Sivilstatus: Samboer.

Julie_Aas_Rye-farmen
Julie_Aas_Rye-farmen

Hvorfor meldte du deg på «Farmen»?

– Jeg ser på det som en unik mulighet til å oppleve noe nytt og spennende. Jeg er også veldig glad i dyr og i naturen.

Hvordan skal du vinne «Farmen»?

– Ved å bruke viljestyrken min, jeg gir aldri opp. Utfordringer gjør meg sterkere, og jeg klarer å tenke positivt i en tøff situasjon. Forhåpentligvis vil disse egenskapene både føre til god stemning på gården, og til at jeg vinner.

Hva blir det verste med livet på «Farmen»?

– Det verste blir å oppleve sult, utmattelse og kjipe situasjoner, uten å få styrke fra de jeg er glad i hjemme. Å håndtere intriger og det taktiske spillet kan også bli vanskelig

Hva vil du savne mest?

– Alle de fantastiske menneskene og hunden min som jeg deler livet mitt med hjemme. Aller mest kjæresten min.

Hvilken kjent person ville du hatt med deg på «Farmen» dersom du fikk velge selv?

– Harald Eia. Hver gang jeg hadde blitt litt sulten, trøtt eller lei kunne jeg bare satt på ham en parykk og trykket på play.

Hvilke typer kommer du ikke overens med?

– Jeg er ikke glad i dømmende, falske og urettferdige mennesker. Egoister som tråkker på andre for selv å klatre er heller ikke noe særlig.

Hvis du fikk med deg en personlig gjenstand inn på «Farmen», hva ville det vært?

– Da hadde jeg tatt med et bilde av alle jeg er glad i, og fått dem til å skrive noen oppmuntrende ord på baksiden. Eventuelt en gryte med Miraculix sin styrkedrikk. Så kunne jeg falt oppi den og blitt Obelix før hver tvekamp.

Mitt lille stykke Norge: Hodalen.

Begrunnelse: Hodalen er ei lita fjellbygd i Tolga kommune hvor jeg har tilbragt mange fine stunder på familihytta vår. Farfar er fra Hodalen, og fremdeles bor mange av mine slektninger der. I tilegg til å være bundet til fjellbygda gjennom slektsbånd, er den også viktig for meg av andre grunner. Min hverdag er ofte preget av tidsmangel og stress og ingen steder i verden finner jeg mer ro enn i Hodalens varierte og nydelige landskap. Med fiskestang på Sløhåen, på ski mellom fjellbjørkene eller med rødvin i glasset foran peisen- Hodalen er paradis uansett.Les mer om «Farmen» her!