SVD presentasjon
SVD presentasjon

Se presentasjonen av årets Skal vi danse-deltakere

- Det er noen overraskelser blant kjendisene, avslører programleder Marthe. Se video nå!

En ny sesong med «Skal Vi Danse» er på trappene og årets deltagere har til nå vært en dypt bevart hemmelighet hos TV 2. Men i dag ble alle kjendisene røpet av programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og Kristian Ødegård.

Se video fra lanseringen øverst i artikkelen!

Les også: Bli kjent med Skal vi danse-deltagerne

Dans med Kathrine Moholt eller Carsten Skjelbreid: Spill «Vil du danse» nå!

- Deilig å sleppe det løs

Marthe, som tidligere har ledet «Norske Talenter» omtaler seg selv som «hoppehenrykt» over å få presentere årets dansere.

- Det blir så utrolig deilig å endelig få lov til å si det. Det merkes godt at deltagerne vil så gjerne. De utfordrer seg selv ved å være med på dette, tilføyer hun.

Media har lenge spekulert i hvem det er som kommer til å pryde skjermene lørdagene fremover, og flere navn har vært foreslått.

- Det er noen overraskelser blant kjendisene, og en veldig variert gjeng. Det blir hyggelig for det norske folk å få disse folka hjem i stuen sin. Det blir en bra date, hver lørdag, sier hun henrykt.

- Tøff konkurranse

Prosjektleder for programmet, Kathrine Haldorsen, er svært fornøyd med årets casting.

- Vi gleder oss til å endelig kunne fortelle hvem vi endelig hvem vi valgte i år. «Skal vi danse» kommer til å bli en enda tøffere konkurranse, og vi har store forventninger til årets sesong, lover hun.

«Skal vi danse» har premiere lørdag 11.september!