IKKE KATEGORISK: Ny informasjon kan endre kraftsaken i Hardanger, sier Liv Signe Navarsete. (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)
IKKE KATEGORISK: Ny informasjon kan endre kraftsaken i Hardanger, sier Liv Signe Navarsete. (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)

Navarsete villig til å revurdere Hardanger-saken

Kommunalministeren åpner for å revurdere byggingen av kraftmaster gjennom Hardanger.

Navarsete sier til VG at en eventuell kursendring vil være avhengig av ny informasjon.

Har øynene åpne

Kommunalministeren drar til Hardanger onsdag og sier hun skal ta med seg alle innspill og diskutere dette med statsminister Jens Stoltenberg.

– Det som er interessant, er hvis det skulle komme et forslag vi ikke har gjennomgått. Men det er viktig å vite at vi har sett grundig på mange løsninger i denne saken, uten å finne noe som er bedre, sier hun til avisen.

Les også: Victor Normann klar for lenke-aksjon mot monstermaster

Dårlig PR

Også Arbeiderpartiets sentralstyremedlem Odd Kristian Reme mener det er mulig å se på saken på nytt. Til Stavanger Aftenblad sier Reme at kraftstriden kan få betydelige negative konsekvenser for Arbeiderpartiet, både lokalt og nasjonalt.

– Vi har et sterkt ønske om fortsatt å sitte med regjeringsmakten etter stortingsvalget i 2013. For at det skal skje, tror jeg det er nødvendig å lytte litt mer til motstanderne i denne striden, sier Reme.

Han oppfordrer regjeringen til å gå en ekstra runde i forbindelse med debatten om kraftutbyggingen. ©NTB)