Kunder som var innom elkjop.no i helgen satt nok eplebiten i halsen da de så prisen på den nye iPhone 4. 32 gigabyte-versjonen av den populære telefonen lå ute til snaue 10 millioner kroner.

Litt billigere slapp du unna hvis du ville nøye deg med en med kun 16 GB minne. Denne telefonen lå ute til snaue 100.000 kroner.

Lurer du på hva den egentlig skal koste? Sjekk her.

– Teknisk feil

– Dette er selvfølgelig ikke riktige priser. Her har det skjedd en teknisk feil i prisoverføringen til nettsiden som medførte at prisen ikke ble oppdatert, forklarer pressekontakt Simen Sundt i Elkjøp til tv2nyhetene.no.

Feilen lå ute på nettsidene både lørdag og søndag, før den mandag morgen ble rettet opp av Elkjøp.

Lite salg

Kanskje ikke så overraskende, men ingen kunder slo til på det spesielle produktet. Det var rett og slett ikke mulig.

– Det har ikke vært noen kjøpsknapper på produktene, så ingen har fått kjøpt noe. I fremtiden vil kundene kunne få kjøpt en iPhone 4 uten abonnement på elkjop.no, men vi avventer informasjon fra Apple, sier Sundt og understreker at det vil bli til en mer normal pris.

Abonnementstelefoner kan kun kjøpes i butikkene på grunn av abonnementskontrakten.

– Ikke hacking

Mandag var elkjop.no nede på grunn av tekniske problemer, men Sundt avviser at elektronikkjeden har blitt utsatt for et angrep fra hackere.

– Problemet er lokalisert og det jobbes for fullt med å utbedre feilen. Det er altså ikke snakk om en hacking eller liknende. Vi regner med å ha siden oppe på beina igjen i løpet av kort tid, sier Sundt.

Har du iPhone? Sjekk TV 2 Nyhetene-appen