BILEN MIN: Odds Toyota MR2

BILEN MIN: Han liker utseendet, men vil bygge om til V6.

Toyota_MR2
Toyota_MR2

I spalten "Bilen Min" har broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om bilinteressen.

Denne gangen får vi møte Odd som har en meget pen Toyota MR2.

Eier: Odd Goderstad

Alder: 54

Bosted: Åros, Røyken

Litt om meg selv: Jobber med bygningsinformasjonsmodeller her: www.graphisoft.no Har hatt bilinteresse siden fødselen, som så mange gutter, Mest aktiv i 70-åra og de siste fem årene, har ellers drevet med hanggliding, motorfly, seiling, og dykking. Gift, har hund og katt og hytte.

Les mer om Toyota i Brooms ny- og bruktbilguide her

Vil ha V6

Odd er fornøyd med både utseende og sportslighet, men vil bygge om til V6 hvis han får lov av Statens vegvesen:

Totyota_MR2_bak
Totyota_MR2_bak

Bilen: Toyota MR2 1994

Hvor lenge har du eid bilen: 3 år.

Hva har du gjort med bilen: Lett oppgradering av bremser og understell, fikset litt karosseriskader, skiftet spiller, byttet luftfilter. Samt nye lykter og bakvinge.

Liker best med bilen: Sportslighet i utseende og kjøreegenskaper

Liker minst med bilen: Motoren (175hk 2 liter sugemotor, litt slapp, feil lyd), lakken, (dårlig arbeid, feil farge.)

Beste opplevelse med bilen: Banekjøring på NSK sine treff, sammen med mine sønner. De har BMW 5-serie begge to, og slår meg på rundetidene på Våler, hvilket irriterer meg grenseløst. Spesielt når yngstemann på 18 med 92-modell BMW 525 kjører fortere enn meg.

Framtidsplaner med bilen: R dekk (gateslicks) Har søknad inne hos Vegvesenet for å prøve å bytte til V6 på lovlig vis. Vil ha litt mer kraft og bedre lyd. (Samt at jeg må vise unga hvor skapet skal stå.)

Drømmebil: Ferrari 430 eller Italia.

Annet: Har hatt flere biler enn jeg kan huske. Men begynte med Fiat 1100 60’ (som avsluttet sitt liv med å knekke en lyktestolpe. Jay Leno har en nå!). Andre morsomme biler: Simca Vedette 60’ (med 2,6 l sideventilert V8), Plymouth 60’ 2 ganger. Plymouth 61’, Toyota Celica 76’ Chevrolet Camaro ’81, Buick Riviera 73, Ford Taurus (mest behagelige bilen jeg har hatt) Toyota Hilux, brukt som bobil. Medlem i Norsk Sportsvogn Klubb

Her kan du lese om Frodes råtøffe Ford Sierra RS Cosworth

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten og stor, se info her

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Odd om? Bruk kommentarfeltet under: