TRENINGSGLADE: Lene Alexandra Øien og Kari Jaquesson liker begge å holde seg i form. (Foto: Stella Pictures)
TRENINGSGLADE: Lene Alexandra Øien og Kari Jaquesson liker begge å holde seg i form. (Foto: Stella Pictures)

Slik blir Lene Alexandras nye karriere

Gjør som Kari Jaquesson og satser på trening og kosthold.

Lene Alexandra Øien har i tiden etter «Skal vi danse» vært travelt opptatt med deltakelse i «Melodi Grand Prix» og innspillingen av kinosuksessen «Tomme Tønner».

Nå går 28-åringen nye karriereveier, og det kan se ut som om Lene Alexandra følger i TV 2s trimdronning Kari Jaquesson sine fotspor.

– Vil motivere andre

Gjennom sin talsperson Therese Karlsson i Sony Music, bekrefter Lene Alexandra til «God kveld Norge» at trening og kosthold er noe hun vil fokusere på i tiden fremover.

– Lene Alexandra er et sunt og godt forbilde, og mange har blitt inspirert av henne til å begynne å trene. Hun får veldig mange henvendelser når det gjelder trening og kosthold, og nå har hun lyst til å bruke sin erfaring og kunnskap til å motivere andre, sier Therese Karlsson til «God kveld Norge».

Les også: Slik blir du Lene Alexandras kjæreste

Deltar på løp

Karlsson ønsker foreløpig ikke å spesifisere hvilke konkrete planer hennes klient har, men Lene Alexandra selv legger på sin egen Twitter-side ikke skjul på hva som opptar henne om dagen:

– Helse og trening er noe som alltid vil være en del av livet mitt, og jeg elsker å motivere, skriver Trøgstad-jenta.

– Et liv uten trening, er ikke et liv for meg, fortsetter hun.

Lene Alexandra avslører også at hun har lagt seg i hardtrening fordi hun skal delta på et stort løp i utlandet til neste år.

– Har fått med meg flere til å løpe verdens største løp, så vi tar det som en tur. Blir gøy, forteller Lene Alexandra på Twitter.

Les også: – Nødvendig å ta kjendis-pause