¿  (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)
¿ (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)

Høgmo «svært lite fornøyd» med uavgjort mot KIL

- Vi skulle punktert kampen, sier Tromsø-treneren.

Kongsvinger - Tromsø 1-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Gjemselund Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo var meget skuffet etter 1-1 og poengdeling borte mot Kongsvinger.

Se målene: Niang reddet KIL-poeng mot Tromsø

Tromsø hadde tre poeng i lommen etter et selvmål at KILs Bobbie Friberg da Cruz, men tre minutter før full tid stanget Mame Niang inn 1-1.

- Det er jeg svært lite fornøyd med, denne andreomgang skulle ha blitt punktert med en scoring på de store sjansene vi hadde, sier Høgmo til TV 2 Sporten.

- Hva er det som ikke stemmer fremover på banen?

- Først og fremst at vi ikke omsetter de store sjansene vi kommer til, og at vi spiller på oss et par brudd som er unødvendig, sier Høgmo.

- Du har allerede hentet inn én angrepsspiller, og har lyst til å hente én til. Er det angripere du trenger nå for å ta medalje?

- Det er disse guttene som skal gjøre jobben. De har gjort en bunnsolid jobb hele sesongen, og det skal de fortsette med. Det er små detaljer før det bikker vår vei, sier Høgmo.

Gustavsson også misfornøyd
KIL-trener Tony Gustavsson var heller ikke fornøyd selv om KIL reddet et poeng i sluttminuttene.

- Nei, vi skulle hatt tre, sier Gustavsson til TV 2 Sporten.

Svensken roste likevel spillerne.

- Kredit til spillernes attityd og innstilling i dag til tross for at vi har hatt motgang i en lengre periode. Vi fikk nok en gang et tungt baklengsmål i en periode hvor vi spilte ganske bra, sier han.

Se intervju:

442878