mercedes vito w638 230 1
mercedes vito w638 230 1

Bruktbilene fra Helvete: Mercedes-Benz Vito

BRUKTBILENE FRA HELVETE: Bli med å stemme i vår store kåring - denne gangen er det Mercedes-Benz Vito!

Benny Christensen har lang erfaringen innen bilbransjen, både som bilselger, bilmekaniker og innen diverse andre stillinger. Han er Broom sin bilekspert, og sammen med resten av Broom-redaksjonen og leserne på Broom.no har han plukket ut 20 kandidater til tittelen: "Bruktbilen fra Helvete."

Nå er det opp til deg å stemme fram én vinner!

Kandidat 4: Mercedes-Benz Vito

Les mer om bruktbilene fra helvete!

Hviler det en forbannelse over byen Vitoria?

Trodde du at tyske biler var gode? Da kan jeg fortelle deg at denne Merca ikke er tysk, men spansk. Den kom i 1996 og ble produsert i byen Vitoria, derav navnet Vito. Dette navnet hviler det trolig en forbannelse over – ja, ikke bare navnet, men hele bilen er besatt av illsinte smådjevler hvis eneste oppgave er å gjøre livet surt for de som kom i skade for å kjøpe en slik bil.

1996-1999: Særlig er det årsmodellene mellom 1996 og 1999 som er ille

Topper lister: Dette er biler som gang på gang topper listen over ”dårligste biler” og som regelrett kan påføre sine eiere økonomisk ruin. Alt kan gå i stykker når som helst – og gjør det. I tillegg ruster de verre enn verst.

Risikosport: Skal du først drive med risikosport, så finn på noe annet. Basehopping, fridykking, bestigning av fjellet K2, eller kjør ned Everest på ski. Alt dette er MYE bedre enn å kjøpe en brukt Vito.

Motor: Mercedes-Benz Vito er en av de sjeldne bilene der absolutt ALT kan gå galt. Snakker vi motor snakker vi ofte toppakning. Broom.no-redaksjonens egen Ole-Martin Lundefaret kjørte Mercedes-Benz Vito da han drev med pengetransport. Toppakningen var én av de uendelige feilene som oppstod på pengetransportbilen.

Karosseri: De ruster som om de skulle ha blitt grunnet med saltvann!

Interiør: Dårligere kvalitet enn på de mest beryktede italienske bilene. Detter fra hverandre. Ekstra praktisk er det da med sentrallåsen som ofte lever sitt eget liv. Den kan gjerne låse seg når bilen står på tomgang. Da blir du i hvert fall låst ute fra elendigheten.

Ellers: Det er så mange feil med denne bilen at det er umulig å ramse opp. Men som sagt, dette er en av de sjeldne bilene der alt kan gå galt.

Skal du selge en gammel Vito? Ikke gjør det. Vis et snev av medmenneskelighet. Grav den heller ned bak huset. Eller vent til den ruster helt opp – det tar ikke så lang tid!

Les om SUV-ene fra Helvete her!

Stem på din kandidat til tittelen "Bruktbilen fra Helvete!"

3251671

Hva mener du er bruktbilen fra Helvete? Skriv i kommentarfeltet under!