Ikke før stormen rundt forholdet til den 25 år eldre helseguruen David Sandoval har lagt seg, kan det tyde på at Sandra Lyng Haugen 23) er på vei inn i et nytt forhold med en mann som er mye eldre enn seg.

Hadde bare øyne for hverandre

Den utkårede er mangemillionæren Torben Frantzen (39) - som er 16 år eldre enn den tidligere «Idol»-artisten. Se og Hør trykker i dag bilder av Sandra og Europris-millionæren hvor de holder rundt hverandre og ler. En kilde forteller følgende til bladet:

– Sandra og Torben hadde stort sett bare øyne for hverandre. De kysset og flørtet hele kvelden. Ingen tvil om at de er mer enn bare venner.

– Nå skal jeg prøve å date

Sandra og ekskjæresten David var et par i tre måneder, men ifølge Sandra var det hun som avslutte forholdet.

– Jeg er håpløs i kjærlighet - det har du vel skjønt. Jeg tror liksom at det er den rette, men så tar jeg bare feil, sa hun til «God kveld Norge» i juni.

I intervjuet avslørte også Sandra at hun allerede var klar for å date igjen, selv om hun ikke så for seg en ny kjæreste med det første.

– Nå skal jeg prøve å date, det har jeg aldri gjort før. Jeg vil gå å spise middag med noen.

Og så gjenstår det å se om det blir noe mer enn en sommerflørt mellom Sandra og Torben Frantzen. Overfor Se og Hør sier nemlig Sandra at de to ikke er kjærester.