maria1
maria1

Nygifte Maria Haukaas Storeng: – Viktig å ikke gå seg blind i hverdagen

Forteller om nøkkelen til et langt forhold.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld opptrer Maria Haukaas Storeng i TV 2-programmet «Allsang på grensen». Med seg på scenen har hun den svenske artisten Måns Zelmerlöw.

– Det er veldig gøy å jobbe med Måns. Han er ikke bare en utrolig hyggelig kar, men han er veldig dyktig også. Det har bare vært glede, sier en fornøyd Maria til «God kveld Norge».

Sammen har de spilt inn låta «Precious To Me» som er å finne på Marias nye album.

Les også: Maria Haukaas Storeng: – Vi er ikke uvenner

Er mer personlig

Etter å ha holdt på med musikk hele livet mener 30-åringen hun har begynt å finne seg selv musikalsk sett. Tematikken i sangtekstene er dypere enn tidligere, og Maria tør nå å være personlig i mange av låtene. I «Extra Mile» synger hun om å holde ut i et langt forhold.

– Jeg prøver alltid å skrive tekster slik at folk kan kjenne seg igjen eller tolke det til sitt eget. Fra mitt ståsted handler låta om det å holde ut i et lengre forhold. Nøkkelen for å holde ut i et langt forhold, eller livet ut som det faktisk skal være nå, tror jeg er å huske på hvorfor man ble sammen og ta vare på de første stundene.

– Det er viktig å ikke gå seg blind i hverdagen. Hverdagen kan fort innhente deg slik at man glemmer alle de fine tingene, legger hun til.

Les også: Se Maria Haukaas Storengs kjærlighetserklæring

Hemmelighetsfull om bryllup

For to uker siden giftet Maria seg med sin mangeårige kjæreste Hans Marius Hoff Mittet. Kjendiser som Jannecke Øines og Hilde Lyrån møtte opp for å bevitne den romantiske dagen.

Grand Prix-general Per Sundnes beskrev Maria i svært positive ordlag etter vielsen, noe artisten synes er hyggelig. Ellers er hun hemmelighetsfull angående bryllupet.

Om det blir noen bryllupsreise i sommer, svarer Maria følgende på:

– Etter hvert blir det nok det, smiler hun lurt.

Se mer av intervjuet med Maria i videoklippet ovenfor.

Les også: Maria Haukaas Storeng nekter å svare