Sexpirator Cecilie Kjensli går rett på sak når hun sjekker. (Foto: Birgit Danneberg)
Sexpirator Cecilie Kjensli går rett på sak når hun sjekker. (Foto: Birgit Danneberg)

- Jeg har alltid sex på første date!

-Ved å være feig kommer man ingen steder, mener Cecilie Kjensli. Les "sexpiratorens" sjekketips!

Cecilie Kjensli feirer i disse dager 10-årsjubileum som sexpirator, som hun selv titulerer seg. Hun driver sexbutikken CecilieKjensli.com og er redaktør for sex- og singellivsmagasinet Cpunktet.no(TV 2 står ikke ansvarlig for innholdet i lenkene).

Når det gjelder sjekking går hun rett på sak.

-Inviter på øl eller kaffe!

Ved å være feig kommer man ingen steder, er Cecilies motto. Hvis du liker noen, er hennes tips å invitere på en øl eller kaffe.

-Se om han blir sittende eller vil fort hjem. Foreslå eventuelt å møtes igjen. Hvis han drar på det, ville jeg lagt prosjektet på is, sier Kjensli.

-Menn liker ikke masing!

Ifølge Kjensli er det ingen regler innen sjekking. Hun syns det er bakstreversk å mene at mannen skal ta det første skrittet.

-Det finnes like mange beskjedne menn som kvinner som aldri får ut finger'n. De blir kjempeglade hvis de får en dame rett i fanget, bokstavlig talt, sier Kjensli.

Men menn liker ikke masete damer, så hvis han ikke viser særlig interesse - ta hintet og prøv en annen er Kjenslis klare råd.

-Jeg puler alltid på første date!

Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og singellivsmagasinet Cpunktet.no (Foto: Birgit Dannenberg)
Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og singellivsmagasinet Cpunktet.no (Foto: Birgit Dannenberg)

Kjensli tror at pågående jenter kan virke litt skumle på enkelte menn. Likevel mener hun at man kommer lenger med vennlighet framfor å spille vanskelig å få. Selv har hun aldri sittet på gjerdet og ventet på å bli sjekket opp.

-Hvordan sjekker du?

-Jeg har aldri datet først og ventet med sex. Jeg liker det omvendt. Ser jeg noen jeg liker så har jeg som regel invitert de med meg hjem eller blitt med til vedkommende. Det har alltid blitt pulings ved første møte, forteller hun.

Kjensli forstår ikke hvorfor man skal vente men sex eller spare seg. Liker hun personen og har lyst på mer enn sex, kan det heller bli en middagsdate i etterkant.

Tar ikke hvem som helst

Det at hun er frampå betyr ikke at hun tar hvem som helst. Når det gjelder kjærlighetsforhold er hun kresen, men er det bare en ennatts-affære, er sexpiratoren ganske raus.

-Men bare husk bekyttelse. Det er det beste middel mot fylleangst, sier hun med et smil.

-Ikke ta avvisning som et nederlag

Kjensli syns ikke det er grunn til å ta avvisning som et nederlag. Om kjemien ikke er til stedet, er den ikke det.

-Det betyr ikke at det er noe feil med deg. Gjør en innsats og vil han eller hun ikke, så si beklager og be vedkommende om å ta det som et kompliment. Kanskje det bare var dårlig timing, sier Cecilie Kjensli.