Julie Strømsvåg, TV 2 Sporten 2010
Julie Strømsvåg, TV 2 Sporten 2010

TV 2-Julie gikk på ny smell

Måtte avbryte jobben som programleder under fotball-VM.

TV 2 Sportens Julie Strømsvåg er en av programlederne til TV 2 under fotball-VM i Sør-Afrika. Julie har ledet sendingene fra Kontraskjæret i Oslo, til tross for at hun bare har kunnet jobbe 50 prosent på grunn av ryggskaden hun pådro seg for ett snaut år siden.

– Det blir for mye smerter

Det var under innspillingen av en reklamefilm i TV 2-regi at det gikk galt. Julie hang opp ned i luften, så mistet hun plutselig taket og uten å få tatt seg for falt hun halvannen meter rett i gulvet med ryggen først. Resultatet var brudd i ryggvirvelen - og Julie har hatt en lang og tøff vei tilbake. Hun måtte operere og har i lange perioder vært sykmeldt fra jobben.

– Jeg er fortsatt 50 prosent sykmeldt. Det har vært knallfint å jobbe på Kontraskjæret og det var ikke noe dramatisk i det som skjedde. Vi hadde tross alt jobbet nesten i ett i to uker, men noen ganger klarer ikke kroppen mer. Det blir for mye smerter, sier Strømsvåg til VG.

Vil tilbake på TV

Til tross for utfordringene og smertene vil Julie tilbake på jobb. Hun er veldig glad i jobben som anker for sportssendingene under VM og er klar for å bekjempe smertene i rygg og nakke.

– Jeg skal være med på innspurten. Det er helt sikkert, sier Strømsvåg.