rybak til nett (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
rybak til nett (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Rybak knuste fiolinen på scenen i raseri

Alexander Rybak i ubalanse nok en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under prøvene til en TV-konsert i Göteborg i Sverige, slo Alexander Rybak i stykker fiolinen sin. Deretter forlot han scenen, skriver VG.

Avlyste

Prøvene til TV-konserten på svensk TV, gikk ikke helt etter Rybaks ønsker og han slo derfor fiolinen mot noen scenerekvisitter i det han skulle starte å spille «Fairytale». Arbeidspress og influensalignende symptomer de siste dagene førte også til at han avlyste sin opptreden på den direktesendte konserten senere på kvelden.

Se video av knusingen her:

Har klikket før

Det er ikke første gang Rybak mister besinnelsen. Under Eurovision-dagene i Oslo før finalen slo han hånden så hardt i veggen at fingeren brakk.

I et tildigere intervju med «God kveld Norge», rett etter at han vant den norske finalen for et og et halvt år siden, fortalte Alexander at han kunne slå i veggen til blodet sprutet hvis han var sint nok. Han fortalte også at han fikk ut frustrasjon ved å ta push ups til han ikke greide fler.

– Alexander knuste fiolinen sin. Det er ikke rasjonelt, men det er menneskelig, og han har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, sier Kjell Arild Tiltnes, Rybaks manager til VG.

Trenger hvile

Alexander sier etter episoden på Liseberg i Göteborg at han er lei seg og at han trenger hvile, i følge hans manager.

– Han har hatt et tøft program i det siste og fått mindre søvn enn det han har hatt behov for. Alexander er en gutt som stiller store krav til seg selv, og vi kjenner vel alle til det når ting ikke går helt som vi ønsker, kan vi få et utbrudd. Enten at vi smeller en dør eller kaster en tallerken i bakken, sier Tiltnes til VG.

Høye krav

Showet Rybak skulle være med i «Lotta på Liseberg» som skulle sendes direkte på TV 4.

– Vi savner han i showet, men nå håper vi bare at han blir frisk, avslutter produsent Tora Hecksher i TV 4 til VG