FIKK NEI: Da Kjell Torgersen ville betale tilbake det han skylde til Nav, fikk han blankt avslag. (Foto: TV 2)
FIKK NEI: Da Kjell Torgersen ville betale tilbake det han skylde til Nav, fikk han blankt avslag. (Foto: TV 2)

Nav beklager at de anklaget Kjell for trygdemisbruk

Nå lover Nav å rydde opp.

– Denne saken er så klar. Jeg har forsøkt å løse den mange ganger, men de overser meg. Jeg synes det er en skam, sa Kjell Torgersen i TV 2 Nyhetene tirsdag.

Havnet plutselig øverst i bunken

Nav anklaget Torgersen for trygdemisbruk. Først etter at TV 2 fortalte hans historie, har saken plutselig blitt stemplet viktig og havnet øverst i bunken hos Nav Østfold. De lover nå å rydde opp.

– Den saken har fått høyeste prioritet og vil bli løst i løpet av noen få dager. Det er selvfølgelig beklagelig at saken ikke har vært løst tidligere. Det skyldes en intern svikt i Nav Østfold som vi nå rydder opp i, sier fylkesdirektør Sverre Jespersen.

Ble anklaget for juks

Tirsdag fortalte TV 2 Nyhetene om Kjell Torgersen som i halvannet år har forsøkt å betale tilbake trygd han ikke hadde krav på. Han har sendt etaten syv brev der han ber om om å få betale tilbake pengene. Ingen svar kom fra NAV. Før det en dag dukker opp et brev der han anklages for trygdemisbruk.

Les også: Ville tilbakebetale – ble anklaget for trygdemisbruk

– Det var jo positivt å høre, men en sånn sak burde vært avgjort på et tidligere tidspunkt. At jeg skal være nødt å kontakte TV 2 Nyhetene for å få noe til å skje burde ikke være nødvendig, sier Kjell Torgersen oppgitt.

– Aksepterer du beklagelsen?

– Ja, det gjør jeg. Jeg er ikke ute etter å ta noen, men å få gjort opp for meg, sier Torgersen.