Drillo (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Drillo (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Drillo synes det er synd Sjevtsjenko ikke kommer

- Han er jo litt attraktiv, sier landslagssjefen. Men Ukraina stiller likevel sterkt mot Norge.

Se Norge - Ukraina direkte på TV 2 eller i vårt kampsenter onsdag kl. 19.00.

Ukrainas største stjerne blir ikke å se på Ullevaal onsdag. Den tidligere Milan- og Chelsea-stjernen Andrej Sjevtsjenko reiser ikke til Oslo med resten av laget.

- Tilnærmet de beste likevel
- Han har fått fri og blir hjemme i Ukraina. Dessverre, kanskje, han er jo litt attraktiv han, da. Ellers kommer de med åtte av dem som startet mot Romania og slo dem 3-2. Så de kommer med tilnærmet det beste de har, minus Sjevtsjenko, sier Egil Olsen til TV 2 Sporten.

Landslagskeeper Jon Knudsen tror ikke på en lettere oppgave mellom stengene i Sjevtsjenkos fravær.

- Han er en veldig god spiller, så det er en fordel at han ikke er med. Men da er det sikkert noen andre som vil gjøre så godt de kan for å jobbe seg inn i EM-troppen, sier Knudsen. Ukraina har hentet inn seks U21-landslagsspillere til møtet med Norge som erstattere for flere av de som spilte mot Romania.

Holder kortene tett til brystet
Landslagssjef Egil Olsen vil ikke avsløre hvem som starter mot Ukraina før spillerne har fått vite det.

- Vi skal tenke litt mer. Det er noen småskader og spillerne har ikke fått laget ennå, sier Drillo, uten å ville gå nærmere inn på hvem som har skadeproblemer.

Olsen planlegger uansett ingen store endringer i forhold til oppsettet mot Montenegro lørdag.

- Det går vel i retning av 4-5-1, ikke så ulikt det vi gjorde mot Montenegro. Vi går vel kanskje ut litt lavere mot de. De er et veldig ballsikkert lag.