POPULÆR: Grand Prix helten Alexander Rybak fikk hånden skadet av en fan.
POPULÆR: Grand Prix helten Alexander Rybak fikk hånden skadet av en fan.

Fan skadet hånden til Alexander Rybak

Alexander Rybak måtte bandasjere hånden.

På en pressekonferanse på Fornebu med Alexander Rybak og prosjektleder Jon Ola Sand, kom fjorårets helt med skadede fingre. Slettes ikke heldig for en fiolinist som skal åpne lørdagens Eurovision-finale.

– Det var en ivrig fan som klemte hånden min hardt, sier Rybak når en reporter spør om bandasjen.

Se video øverst i saken.

Mer vil han ikke si om den saken. Likevel er det godt å vite at skaden ikke er selvforskyldt. Alexander har nemlig tidligere uttalt til «God kveld Norge» at han kan få utbrudd der han slår i veggen i frustrasjon.

Les mer: Alexander Rybak har fått sammenbrudd

– En ære

Skaden ser heldigvis ikke ut til å sette noen stopper for hans «Fairytale»-opptreden på lørdag. Nå gleder han seg til å stå på scenen selv om han ikke får fremføre hele låta.

– Det er en ære å få åpne showet, sier han.

Det er i sterk kontrast med hans tidligere uttalelser. Da det først ble kjent at han fikk under to minutter spilletid, var han ikke fornøyd og ga klart utrykk for det til Aftenposten.

– Låten er på tre minutter, men jeg får bare lov til å synge 1,50 av den. Så jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre. Det beste hadde vel egentlig vært at jeg ikke var med over hode. Da hadde folk husket låten slik den ble fremført under finalen, nå synes jeg det blir å ødelegge den, fortalte Rybak til Aftenposten tidligere i år.

Nytt album

Nå ser imidlertid alt ut til å være glede. Rybak fikk også frem at han kommer med nytt album 21. juni, og det markedsførte han på ekte Rybak-vis:

– Rekk opp hånda den som skal kjøpe den, sa han på pressekonferansen.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)