Vadim Demidov (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Vadim Demidov (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Demidov kan ha spilt sin siste kamp for RBK

- Jeg vet ikke, men det ser sånn ut, sier midtstopperen.

Viking - Rosenborg 1-2:

Erik Hamrén fikk en strålende avslutning i Rosenborg med 2-1-seier borte mot Viking. Seieren mot siddisene kan også ha vært Vadim Demidovs siste kamp for trønderne.

- Overgangsvinduet åpner snart
Midtstopperen fikk sitt andre gule kort etter 30 minutter i Stavanger og tok en tidlig dusj. Det var Demidovs første utvisning i seriesammenheng.

- Det må jeg bare ta. I dag var det en ikke godkjent kamp av meg. Jeg må bare lære av dette, sier stopperen til TV 2 Sporten.

- Har du spilt din siste kamp for Rosenborg?

- Det er vanskelig å svare på. Det kan fort bli det. Overgangsvinduet åpner snart. Jeg tar en lang sommerferie nå tydeligvis. Jeg vet ikke, men det ser sånn ut. Vi får se om jeg blir ut sesongen eller om jeg forsvinner i juli. Det blir spennende å se.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

- Er det uaktuelt å signere ny kontrakt?

- Det ser dårlig ut for å være helt ærlig. Nå har jeg fått det røde kortet, så nå har jeg gjort det meste i Rosenborg. Det er litt vemodig å snakke om, men slik det ser ut med samtalene vi har hatt i det siste ser det ut som jeg går inn i mine siste dager som Rosenborg-spiller.

- Klar for nye utfordringer
- Hvor ender du i så fall?

- Det får vi bare se. Det kommer an på mange ting. Det må komme inn bud og Rosenborg må ta stilling til dem.

Rosenborg henger med i toppen i serien og trønderne er med i cupen. Nils Arne Eggen tar over på Lerkendal og skal føre Rosenborg tilbake i Mesterligaen. Demidov er likevel ikke fristet til å bli.

- Jeg føler meg litt klar for nye utfordringer. Jeg har lyst til å oppleve ting før jeg legger opp. Jeg har hatt en fantastisk tid her.