Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding skriver Norges fotballforbund at Tom Henning Øvrebø (Nordstrand IF) har valgt å gi seg som internasjonal dommer fra starten av 2010/11-sesongen.

- Det er alltid vemodig når man skal avslutte noe som har vært så morsomt, givende og opplevelsesrikt.

Han har vært internasjonal dommer helt siden 1994, og kan se tilbake på mer enn 100 oppdrag som dommer.

Dømmer videre i Tippeligaen
- Tom Henning har vært ledende i norsk dommerstand i en årrekke. Han er blant tippeligaens absolutte ytterste dommere, og vi er veldig glade for at han fortsetter som Tippeliga-dommer. Det er også viktig for videreutviklingen av yngre dommere at vi har dommere med hans kompetanse og internasjonale erfaring, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb.

Øvrebø vil fortsatt være aktiv dommer i Tippeligaen.

- Det har vært en fantastisk tid med minnerike opplevelser både på og utenfor banen. Det er alltid vemodig når man skal avslutte noe som har vært så morsomt, givende og opplevelsesrikt. Samtidig er jeg trygg på at jeg har tatt en riktig avgjørelse. Jeg er godt motivert for videre dømming og har som mål å fortsette i norsk toppfotball en periode til, sier Øvrebø til fotball.no.

Får skryt
Dommersjef Rune Pedersen i Norges fotballforbund (NFF) hyller Øvrebøs prestasjoner som dommer.

- Tom Henning er en meget god og anerkjent dommer, som har bidratt som internasjonal dommer og ambassadør på en utmerket måte for Norges Fotballforbund. Vi er meget glade for at han fortsetter i hjemlig serie, og NFF vil benytte seg av hans erfaring og kunnskap, sier NFFs dommersjef Rune Pedersen.