Carl I. Hagen kritiseres: Han har fått ny jobb i kommunikasjonsbyrå, men skal samtidig være ansatt Frp rådgiver på Stortinget. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Carl I. Hagen kritiseres: Han har fått ny jobb i kommunikasjonsbyrå, men skal samtidig være ansatt Frp rådgiver på Stortinget. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Hagen ut mot transe-svigersønn

Den tidligere Frp-formann Carl I. Hagen ut mot ekssvigersønns deltakelse i realityserie.

Det er en kronikk i Aftenposten i dag Carl I. Hagen går til angrep på sin tidligere svigersønn.

Den tidligere svigersønnen er en av transvestittene i NRK-serien «Jentene på Toten».

Ut mot ekssvigersønn

Hagen skriver i kronikken at han ikke er imot at han er transe, men at han reagerer på at han holdt dette skjult.

– Transepersonens egen oppførsel og valg kan medføre langt større problemer både for dem selv og deres nærmeste enn eventuell diskriminering, skriver Hagen.

Hagen mener hans datter historie ikke har kommet frem i dokumentaren, og at fremstillingen har gitt problemer for barna.

Programmet er spilt inn på Stensveen ressurssenter på Kapp på Toten.

Går ut over barna.

Den tidligere Frp-formann Carl I. Hagen retter kraftige skyts mot sin egen ekssvigersønn, og mener programmet har fått store konsekvenser for mange.

– I ukene før «Jentene på Toten» skulle sendes satt barna engstelige hjemme og gruet seg til at pappaen deres skulle snakke om dem på TV-skjermen, skriver Hagen, og fortsetter:

– I dokumentaren «Jentene på Toten» uttaler han at han visste om sin legning fra han var seks år gammel. Min anklage er ikke at han er transvestitt, det er ikke hans feil, det er medfødt og det er fullt akseptabelt og intet grunnlag for fordømmelse eller diskriminering. Min anklage og bebreidelse er at han burde, skulle og hadde et overordnet ansvar for å fortelle min datter om sin legning da deres forhold begynte å bli alvorlig. Han visste om sin legning, men valgte selv å lyve om det, og han valgte selv å innynde seg overfor min datter under falskt flagg, skriver Hagen i kronikken.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 21.40.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)