PROGRAMLEDER: Mona Grudt blir programleder for Top Model på TV3
PROGRAMLEDER: Mona Grudt blir programleder for Top Model på TV3

Mona Grudt ny «Top Model»-programleder

Verken Vendela eller Jan Thomas er med i neste runde av programmet

TV3s modellreality «Top Model» skal i gang med sin syvende sesong. Men verken Vendela Kirsebom eller Jan Thomas er med i programmet denne gangen.

Mona Grudt ny programleder

De fire første sesongene av programmet ble ledet av Kathrine Sørland , mens stafettpinnen gikk videre til Vendela Kirsebom de to siste. Nå overtar Mona Grudt jobben.

- Jeg har jo vært med på litt av alle aspektene. Dessuten har jeg med stor fascinasjon fulgt med på «Top Model» fra sofakroken- både de norske og de amerikanske versjonene, forteller Grudt til VG.

Streng programleder

- Jeg skal prøve å være streng om det trengs. Jeg merker som mor, mer enn noen gang ,behovet for å være streng og sette grenser, sier Mona Grudt som planlegger å ta med seg datteren på (6.mnd) på jobb.

Ble ikke spurt

Vendela Kirsebom har tidligere sagt at hun gjerne er klar for en ny sesong med programmet, men verken hun eller Jan Thomas, som har fungert som coach for deltakerne, blir å se i programmet til høsten.

- Jeg har ikke fått noen formell forespørsel fra TV3 om å fortsette, men hadde jeg blitt spurt hadde jeg måttet takke pent nei, hevder Jan Thomas overfor VG.

- For meg ville det vært uaktuelt å gjøre det uten Vendela, sier Jan Thomas.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»