Manchester City vil i løpet av kort tid sende over et bud på 450 millioner kroner for Liverpools Fernando Torres, hevder engelske tabloider mandag.

LES OGSÅ: Chelsea, Manchester City og Barca forbederer Torres-bud
LES OGSÅ: Tror Torres kan forlate Liverpool
LES OGSÅ: Mancini vil hente Torres
LES OGSÅ: Torres topper Citys syke ønskeliste

LES OGSÅ: Benitez: - Torres verdt 650 millioner
Diskuter med andre på TV 2 Sporten på Facebook: «- Torres går til City. Lett!»

Men City-manager Roberto Mancini innrømmer at han vurderer sjansene for at Torres takker ja til klubben som små.

- Klarer vi å hente topp, topp, toppspillere som Torres? Jeg vet ikke, men jeg tror egentlig ikke det.

Tror ikke på Torres-overgang
- Klarer vi å hente topp, topp, toppspillere som Torres? Jeg vet ikke, men jeg tror egentlig ikke det, sier Roberto Mancini.

Mancini tror sjansene for å hente spillere av Torres' kaliber hadde vært adskillig større om City hadde kapret fjerdeplassen i Premier League, som ville gitt billett til Mesterliga-kvalifiseringen.

- Dersom vi hadde blitt nummer fire, så ville vi hatt større muligheter til å hente de beste spillerne. De beste spillerne ønsker å spille i Mesterligaen, og ikke i Europaligaen, poengterer italieneren.

Manchester City's manager Roberto Mancini (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

- Flere spillere vil til City
Han har fått over to milliarder kroner tilgjengelig på spillerkjøp - og varsler at Manchester City er klar til å by på en rekke spillere i løpet av sommeren.

- Det finnes en rekke gode spillere i Europa som ønsker å spille for Manchester City neste sesong. Vi kommer ikke til å spille i Mesterligaen, men vi kommer til å kjempe om å vinne alle turneringer vi deltar i - og være en utfordrer til gullet i Premier League, sier Mancini.