krangl
krangl

Dette er tidenes største «Farmen»-skandaler

– Hva faen tror du at du er? Hold kjeften, din helvetes hore!

Det har ikke manglet krangling i vårens runde «Farmen». Allerede etter første episode braket det løs.

– Jeg fikk sjokk over hvor fort det ble pratet taktikk, og hvor utspekulert det var fra starten av. Jeg ble mest sjokkert over hvor sleip Leif Birger var. Han har ikke vært ærlig ett sekund. Nå kommer sannheten fram at de hadde et spill fra dag én, sa Vibeke Tonning om Leif Birger Mækinen og stedatteren Silje Trosten Johnsen .

Hjerneskada tøs

Det ble like hett da Bente Skancke fikk nok av Karin Jonassen.

– Du er en hjerneskada tøs, ropte Bente til Karin.

Årsaken var at Bente mente Karin brukte gutta på gården for å få fordeler i den tøffe konkurransen.

Se krangelen her:

393252

Enda sterkere ord ble tatt i bruk da Tore W. Arvesen ble lei av Lillian. Han mente Lillian påvirket «Farmen»-utfordreren Ellen Marie Perroud til å ikke velge henne som konkurrent i en eventuell tvekamp.

– Jævla møkkakjerring. Det går ikke an å holde på sånn, ropte Tore til fienden.

– Nå får jeg denne sagen etter meg...

Men det var Tore som ble redd da Geir Kvammen tapte tvekampen og måtte forlate gården. Geir slo sagen han kjempet med gang etter gang i en stokk mens han bannet og svertet.

– Helvete! ropte Geir ut.

– Det første som slo meg var at «nå får jeg denne sagen etter meg», for han var så sinna, sa en livredd Tore.

Se videoen under:

402756

Gikk amok

Men det spørs om noen kan overgå Helgi Agustsson gikk fullstendig amok i 2004.

– Hold kjeft! Hold kjeft! Hva faen tror du at du er? Hold kjeften, din helvetes hore, ropte Helgi til Bente Naglestad.

Helvete brøt løs på gården da Helgi, som var storbonde, kom tilbake fra markedet med tre esker tobakk. Eskene hadde han stjålet fra mentor.

Dette ble oppdaget av Bente, og hun valgte å konfrontere storbonden. Helgi løy og sa han hadde skaffet seg tobakken på ærlig vis.

Helgi rev tobakken ut av Bentes hender, og det rablet for ham. Han hoppet på Bente og skrek. Han langet ut mot henne, men stanset seg selv like før han slår til henne.

282542

Helgi likte å slippe ut litt damp, og øverst i saken kan du se hvordan det gikk da Helgi ble rasende på Bentes søster, Siren Høyland.

Drakk seg full på sprit

Markedsplassen kan være roten til mye vondt. Det ble nemlig rabalder da Amin Homayouni i 2008 drakk seg full på sprit på markedet.

Da deltagerne kom hjem, måtte han bli hjulpet for å stå på beina.

– Han ble kanonfull, fortalte deltakeren Hugo Fiksdal.

Det endte med at Rælingen-gutten måtte forlate gården.

– De har forsøkt å psyke meg ut, men et slikt spill spiller ikke jeg, sa Amin like før han dro.

218702

Det var ikke enkelt å være Bente Johansen i «Farmen» i 2003. Hun kranglet heftig med Bjørn Tore Bekkeli, som bevisst spilte psykopat på gården. Likevel vant han.

– «Farmen» er verdens kuleste spill med levende mennesker som spillbrikker. Så alt jeg gjorde, var en bevisst strategi. Jeg var psykopat overfor Olav for å få ham til å velge meg som førstekjempe, forklarer Bjørn Tore, som på den måten kunne bli kvitt en av de andre konkurrentene i spillet, sa han til VG.

Og:

– Uten uvenner kommer man ikke langt i dette spillet. Ved å være ekkel mot Bente fikk jeg henne til å tenke på andre ting enn strategi. Hun tenkte bare på hvor syk jeg var, sa han.

Se video under:

282545