Lokale polititjenestemenn i staten Washington i USA ble sjokkert da de for snaut to uker siden raidet en avsidesliggende gård på grensen til Canada.

På gården fant de blant annet videobevis for at tre av hundene på gården ble seksuelt misbrukt av en 51 år gammel britisk turist.

Sheriff sjokkert etter razzia

Den 51 år gamle briten befant seg på gården da politiet ankom, og ble arrestert sammen med gårdens eier, en 39 år gammel tidligere IT-millionær og dømt kokainsmugler.

Dusinvis av hunder, hester og mus ble beslaglagt sammen med grove dyrepornobilder da gården ble ransaket.

Sheriffen som ledet aksjonen var dypt sjokkert over hva de fant på gården til 39-åringen.

– Dette er virkelig bisarre greier. Musene hadde fått halene sine skåret av. De var smurt inn i vaselin og hadde en snor bundet rundt dem, fortalte sheriff Bill Elfo i Whatcom County til nyhetsbyrået Associated Press etter arrestasjonene.

Ifølge en lokal tvstasjon kom det besøkende til den avsidesliggendes gården fra hele verden. Føderalt politi sier til King5 at de oppholdt seg på gården som sexturister.

Møter i retten fredag

Den 51 år gamle briten som er anklaget for dyremishandling møter i retten fredag, etter å ha vært i politiets varetekt siden arrestasjonen.

Domstolen i Seattle godtok at mannen kunne løslates mot en kausjon på 150.000 dollar, men ingen har betalt kausjonen for briten.

Briten har ifølge politiet innrømmet å ha deltatt i dyremishandling.

39-åringen som driver gården er i utgangspunktet ikke anklaget for dyremishandlingen på gården, men for å ha brutt vilkårene for løslatelse etter en tidligere narkotikadom ved å medvirke til dyremishandlingen.

Tidligere narkotikadømt

Han ble i 2005 dømt til tre års fengsel for besittelse av 169 kilo kokain, men fikk betydelig strafferabatt på grunn av at han samarbeidet med myndighetene.

Denne dommen betød at mannen ikke kunne bryte lokale eller føderale lover i opp til fem år etter at han ble dømt.

Nå sier en politimann som deltok i pågripelsen av 39-åringen i 2005 at det var noe ved mannens oppførsel som virket underlig.

Ifølge Steve Clopp var 39-åringen svært beskyttende overfor en hund han hadde med seg i bilen, og virket ikke bekymret over at bilen var lastet med narkotika.

På bilen var det klistremerker som knyttet ham til dyresex.

– Det slo oss som noe veldig rart vi ikke hadde opplevd tidligere. Jeg mener, mannen kjørte rundt i en bil fylt med 169 kilo kokain og virket mer opptatt av hunden. Hvem setter slike klistremerker på bilen og erklære støtte til dyremishandling, sa Clopp til Associated Press en uke etter arrestasjonen.