Vålerenga - Odd 6-1 (3-0):

Ullevaaal/Bergen (TV 2 Sporten): Vålerenga lekte med medaljekandidat Odd, og vant 6-1 foran et trampeklappende Klanen søndag kveld.

Nå mener flere og flere at Vålerenga denne sesongen kan havne i gullstriden i løpet av sesongen. Etter ydmykelsen av Odd har Vålerenga 15 poeng - ett mindre enn tabelleder Tromsø etter åtte serierunder.

En kamp om gangen
Men trener Martin Andresen nekter å snakke om gull.

- Nå har vi slått Odd og så har vi en tøff kamp mot Godset. Vi har en hyggelig hjemmestatistikk, er alt Andresen vil si til TV 2 Sporten om fortsettelsen.

Birger Madsen, Kristofer Hæstad (2), Moa, Harmeet Singh og Bojan Zajic scoret Vålerengas mål i storseieren mot Odd.

- Kan ikke huske sist
Andresen kan ikke huske sist han var med på en lignende storseier.

- Jeg husker da vi tapte 0-6 med Brann. Men i dag var det virkelig morsomt for spillerne på Ullevaal. Jeg er spesielt glad for måten vi får til spillet vårt på, sier han.

- Er det Vålerenga som er gode – eller Odd dårlige?

- Det har alt med Vålerenga å gjøre. Vi spiller så godt som motstanderen tillater deg. Odd kjempet i duellene, men vi matchet dem der og spilte god fotball, svarer Andresen, som spesielt var fornøyd med midtbanetrioens innsats.

- Det var en strålende jobb av Fellah og Doffen, som er motoren i laget. Vi er avhengig av dem for å opprettholde et aggressivt press, sier Andresen.

Vålerenga-jubel (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

- Bør spille på gress
Han gledet seg også over at gressmatta på Ullevaal begynner å bli i brukbar stand.

- Jeg har hele tiden sagt at det bør spilles på gress i den sørlige delen av Norge. Å få til en så god gressbane som mulig gjør at vi presterer ekstra, sier han.

Se Doffens perle: