Rockering (Foto: Erik Manshaus)
Rockering (Foto: Erik Manshaus)

Bli med Kari på rockeringtrening!

Få sterkere rygg og bedre magemuskulatur

Rockeringen er in igjen, ikke bare blant småjentene, men også på treningssentere rundt omkring i landet.

I løpet av de siste to årene har det vært solgt nesten 50.000 eksemplarer av en helt ny type rockering i Norge. Mange har skaffet seg rockeringen privat, og nå har denne bølgen også begynt å treffe norske treningssentre.

- Ringen er tyngre, mer fargerik og større i omkrets. Det gjør den enklere å jobbe med, og så har du de fine kulene på innsiden, som masserer ordentlig rundt magen, sier personlig trener Ine Østenby.

Se Kari Jaquesson prøve rockeringen i videovinduet over!

Treningseffekt

- Dette er først og fremst et utrolig godt redskap å bruke for å trene kjernemuskulatur i mage og rygg, sa Kari Jaquesson til God morgen Norge i dag.

- På senteret jeg har kjørt timer, kom en dame bort til meg og sa: Ine, jeg har fått på meg bunaden igjen. Man blir smalere rundt midjen og man får sterkere rygg og bedre magemuskulatur, sier Ine.

Flere tilbakemeldinger fra kundene har vært at midjen har blitt smalere. En rapporterer også om god effekt etter å ha født barn.

- Alt fra små barn til damer på 60 liker dette. Det gjør det veldig morsomt, sier Ine.

Les også: Kom i form til bikinisesongen!

Les også: Får man flat mage av å gjøre mange situps?

Innersvingen rockering

Innersvingen Rockeringer har flere ting som skiller den fra en gammeldags rockering; den er over 1 meter i diameter, den veier fra 1,5 - 2,2 kg og den er mykt polstret med bølgete innside.

Dette gir en topp trening for mage, rygg og midje, og ved regelmessig bruk bidrar Innersvingen Rockeringer til vektreduksjon, fettforbrenning, redusert smerte i rygg, en slankere midje, samt bedre koordinasjon og balanse.

Flere treningssentre har nå startet med egne klasser og gruppetrening med disse ringene.

Les mer om rockeringen her: www.rockeringer.no

Se mer om effekten av rockering her:

420870