gustav til nett (Foto: Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen, © JFE pk)
gustav til nett (Foto: Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen, © JFE pk)

Døde av hjertestans

Gustav Lorentzen i Knutsen og Ludvigsen døde i går kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gustav Lorentzen falt om og døde av hjertestans under et orienteringsløp i Bergen i går kveld.

Full utrykning

Det ble iverksatt full utrykning med ambulanse og luftambulanse, da Gustav Lorentzen falt om med hjertestans under et orienteringsløp i Blomsterdalen i Bergen skriver VG.

Hjertestans

– Vi mottok en melding litt over halv seks om at en deltager hadde fallt om med hjertestans under et orienteringsløp i Blomsterdalen i Bergen. Grunnen til at vi ble orientert var fordi det er mye folk i området, og måtte bistå ambulansepersonell. Kvart over seks ble han konstatert død, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland Politidistrikt til VG.

Brå død

Etter det VG kjenner til skal ikke sykdom være årsaken til den plutselige hjertestansen. Familie og venner er nå i sjokk over denne triste nyheten og Bjarne Brøndbo som er en nær venn av Lorentzen er i sjokk.

- Jeg logget meg på og så nyheten i går kveld. Det er så trist, jeg har ikke fått summet meg ennå, sier DDE-vokalist Bjarne Brøndbo til VG Nett.

Hedres til helgen

Til helgen skal det være åpning av Namsos Rock City og Brøndbo håper nå at de får anledning til å hedre Gustav Lorentzen.

– Han var hedret i alle leire, og jeg har vært begeistret for dem helt siden jeg var barn, avslutter DDE-vokalisten til VG.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»