Det er ikke mulig å søke på rollene lenger. Søknadsfristen gikk ut søndag 2. mai 2010.

«Hotel Cæsar» skal utvide skuespillerstaben med to nye ungdomsroller – en gutt og en jente – og hvis du er et ekte skuespillertalent og oppfyller søknadskravene, kan du nå bli en ekte «Cæsar»-stjerne.

Les også: Her går «Cæsar»-drømmen i oppfyllelse for Tarjei og Marita

Om gutterollen

Tom Lycke er en 20 år gammel rikmannssønn. Han er i sterk opposisjon til faren. Tom oppfattes som en rebell og er svært engasjert i miljøspørsmål. Tom er kjekk, veltrent og har draget på damene. Det vet han å utnytte. Tom kan nesten virke føleslesløs, men det er han ikke. Han bærer på en stor sorg og lengter etter å bli sett som den han egentlig er. Innerst inne søker han etter en han kan dele følelser med.

Om jenterollen

Vanessa Nyman er 17 år gammel. Hun har hoppet av skolen og satser fullt på en karriere innen mote og sminke. Hun er veldig fiksert på kropp og utseende. På innsiden er hun usikker. Foreldrene har akkurat skilt seg, og dette preger Vanessa. Men samtidig som hun sliter med lojalitetskonflikter, så spiller hun også foreldrene ut mot hverandre. Ved første øyekast oppfattes Vanessa som en dum blondine, med det er hun ikke. Det hun ikke har av akademiske ferdigheter, kompenserer hun med en skarp tunge og handlekraft.

Krav til deg som vil søke

«Hotel Cæsar» ønsker folk med relevant erfaring eller utdannelse. Dette er en fulltidsstilling fra august 2010 som ikke kan kombineres med skole, studier eller annet. Arbeidsplassen er i Oslo, og det er viktig at du enten bor eller flytter til Oslo hvis du får rollen.

Slik søker du

Send inn CV med portrettfoto og helfigur, samt en kort beskrivelse rundt hvorfor du mener du passer til rollen. Du må også skrive høyden og vekten din. Alle søknader får svar på e-post.

Send søknaden til casting@hotelcaesar.com.

Etter søknadsfristen er gått ut, plukker de castingansvarlige ut de mest lovende kandidatene, som deretter blir kalt inn til prøvefilming fredag den 7. mai. Denne auditionen blir ikke lagt ut på nett eller vises på tv.

Mer informasjon kommer på tv2underholdning.no i løpet av kort tid!

Bli «Cæsar»-fan på Facebook!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!