madde til nett (Foto: Patrick van Katwijk, © ep)
madde til nett (Foto: Patrick van Katwijk, © ep)

Sverige i sjokk etter avsløringen

Etter at norske Tora Uppstrøm Berg sa hun hadde vært intim med prinsesse Madeleines forlovede, bryter svenskene gamle tradisjoner.

To måneder før Jonas Bergström fridde til Madde, begikk han tabben som nå er i ferd med å velte hele den kongelige forlovelsen. Reaksjonene fra folk og presse lar ikke vente på seg. «Bryt forlovelsen, Madeleine», skriver Aftonbladets politiske kommentator. Som med Tiger Woods' saken, utelukker hun ikke at det kommer flere avsløringer. En tanke hun deler med flere.

– Jeg er redd vi får en ny TIger Woods-sak, sier Damtidnings sjefsredaktør Karin Lennmor om skandalen.

Rystet

Med detter bryter Svenske medier gamle tradisjoner og velger å gå ut med opplysningene med fullt navn og bilder. Tidligere har mediene i Sverige vært diskré i sin omtale, melder VG. Svensk presse har kjent til utdrikningslaget i Åre, der Jonas møtte Tora, men saken er omtalt med forsiktighet. Senest på tirsdag skrev «Aftonbladet» at «Bergström opptrådte som om han var singel».

Med offentliggjøringen av navn og bilder, har reaksjonene også blitt sterkere, og hele Sverige er rystet over utroskapsryktene som har rammet kongefamilien.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)