iphone
iphone

Er dette nye iPhone 4G?

Topphemmelig prototype skal ha blitt funnet på bar i USA. Se video.

Teknobloggen Gizmodo har fått klørne i telefonen, og sier med 99 prosents sikkerhet at telefonen er ekte, og at dette faktisk er iPhonen som skal lanseres senere i år.

Se også: HTC knuser iPhone – igjen!

Se også: iPhone slått av ni andre telefoner i vår nyeste mobiltest

Se også: Vi har lekt oss med iPad

Kamuflert

Vanligvis er Apple svært så hemmelighetsfulle i forkant av lansering av nye produkter, men denne gangen kan det virke som de har gått på en real blunder. iPhonen skal ha blitt funnet i en bar i Redwood City, USA.

Telefonen som ble funnet var proppet full av Apple-merket maskinvare og gjenkjennes av iTunes. I tillegg var telefonen bygget inn i dekselet av en vanlig iPhone 3GS for å skjule sin ekte identitet, skriver mobilen.no.

Besøk vår store Testbase.

Nytt design

Etter å ha tatt av det falske dekslet, fant Gizmodo at telefonen var like høy som dagens utgave, men bredden var bittelitt mindre og tykkelsen var redusert fra 1,2 cm til 0,9 cm.

Designet på det som kan vise seg å være iPhone 4G har også blitt videreutviklet, og ekspertene mener at den henter inspirasjon fra Apple iMac og Macbook-maskinene. Baksiden er falt og ser ut til å være kledd i glass eller blank plastikk, skriver mobilen.no. Det spekuleres i at Apple har gjort dette for å forbedre dekningen, som på dagens modeller har blitt svært kritisert.

Kameraet skal også være forbedret med blits og større kameralinse.

Fjernslettet innhold?

Telefonen skal ha en litt mindre, men adskillig skarpere skjerm enn dagens iPhone. Om det betyr en så heftig skjerm som det har gått rykter om – 960 x 640 piksler – gjenstår å se, skriver mobilen.no.

Gizmodo har ikke fått prototypen til å fungere, men eieren som fant telefonen hevder at telefonen var fullt fungerende og kjørte nye Iphone OS 4.0 når han fant den. Det spekuleres i at Apple har fjernslettet innholdet på telefonen etter at de fant ut den var havnet i feil hender.

Les mer på Gizmodo.

Apple vil ha den tilbake?

Etter at det ble kjent at Gizmondo hadde telefonen for et par dager siden, har teknologibloggen fått over 2 millioner treff. I går publiserte nettsiden et brev som angivelig er fra en av toppene i Apple, Bruce Sewell, hvor han skriver at Apple vil ha telefonen tilbake.

Les hele brevet her.

Hva tror dere? Er dette den nye iPhonen som er ventet å komme i juni? Si din mening i kommentarfeltet!

Følg oss på Facebook! Klikk her.