Hus fest Andebu dødsfall Steffen Jonstang (Foto: Scanpix)
Hus fest Andebu dødsfall Steffen Jonstang (Foto: Scanpix)

Ingen meldte død 22-åring savnet

Flere festdeltakere skal ha vært vitner til at den 22 år gamle mannen som mandag ble funnet død i elveleiet på Høyjord i Andebu, havnet i en slåsskamp natt til søndag.

Avdøde var på fest i området lørdag og skal ha blitt innblandet i en slåsskamp. Mandag ble mannen funnet død i en bekk like ved. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Kan ha blitt jaget i elven

Politiet jobber nå ut fra flere mulige scenarioer om hva som skjedde etter slåsskampen på festen. Den ene teorien er at 22-åringen kan ha blitt jaget i elven. En annen mulighet er at han følte seg så truet at han selv flyktet, mens et tredje alternativ er at han er utsatt for en ren drukningsulykke, melder VG Nett.

– Den avdøde kom ikke tilbake til festen etter slåsskampen. Ingen meldte han savnet, men det ble registrert at han ikke kom tilbake, opplyser lensmann Hans Petter Gulliksen ved Indre Vestfold lensmannskontor.

Venter obduksjonsrapport

Tre personer på 20, 22 og 23 år er arrestert og siktet for legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Flere av festdeltakerne var ifølge politiadvokat Rina Stokke vitner til slåsskampen.

Bekken hvor 22-åringen ble funnet ligger 200 meter unna huset. Avdøde er sendt til obduksjon. Rapporten vil ifølge politiet trolig være klar onsdag. (©NTB)