Nå åpner BMW et eget verksted for sine legende-biler

...men det blir ikke billig å sette inn bilen der!

Nå åpner BMW sin Classic Spesial Workshop for helt vanlige kunder som deg og meg. Tidligere har denne avdelingen kun stelt med interne biler til fabrikkens eget museum og lignende.

Men har du en gammel klassisk BMW stående på låven - enten det er bil eller motorsykkel - og du har litt dårlig med tid eller kompetanse til å gjøre jobben selv - ja, så finnes det nå altså håp.


Våre BMW-tester finner du her:


Stadig mer populære

Det samme gjelder om du har lyst til å bygge opp en klassisk BMW løpsbil, for de er ikke snauere enn at de åpner en Classic Motorsport-divisjon i samme slengen.

- Klassiske BMW biler og motorsykler blir stadig mer populære, og etterspørselen større og større. Det er bakgrunnen for dette, sier Karl Baumer som er direktør for BMW Group Classic.


Racerbil
Racerbil


- Bilen behøver ikke være veldig gammel for å komme innenfor portene her sier han videre. De første generasjonene av både 3 - 5- og 7-serie er velkomne.

Vi har testet brukt 7-serie, les her:

Løpsbiler

BMW blir også stadig mer populære som historiske løpsbiler verden over. Det er bakgrunnen for at de åpner en egen Motorsport-divisjon. Her kan du få utført alt fra service til komplett restaurering eller oppbygging av din BMW. Denne avdelingen tar også hånd om eldre Mini løpsbiler.

Målet er at BMW-merkevaren skal styrkes ytterligere, gjennom at de historiske løpsmodellene blir å se på Oldtimer Grand Prix, Goodwood, Millie Milaga og LeMans Classic i årene framover.

Dyrt

Hva timeprisene ligger på disse verkstedene vet vi ikke, men regn med at dette ikke er helt billig.

Kanskje man burde trekke på seg kjeledressen og ta en tur ut i garasjen og skru litt selv allikevel...

Les mer om BMW i vår store bruktbil-guide:


Overhaling
Overhaling

Mekaniker 3,0 Cl
Mekaniker 3,0 Cl
Motorsykkel
Motorsykkel
Racerbil
Racerbil
Motor
Motor
Overhaling
Overhaling
oversiktsbilde
oversiktsbilde
Motor02
Motor02
Merkelapp
Merkelapp