PS skiboks3 (Foto: Privat)
PS skiboks3 (Foto: Privat)

Se sokneprestens ukristelige skiboks

Konkurranse: Vi kårer Norges styggeste skiboks - her er en meget god kandidat!

Vi i broom.no jakter på Norges styggeste skiboks. Den som sender inn vinnerbildet får en splitter ny Skiguard - til odel og eie.

Nå strømmer bidragene inn. Her er et av dem - innsendt av sokneprest Lars H Tjøstheim. Han skriver:

Til Broom-red.

Jeg har mottatt anonyme tips... Frimodige folk har tipset om konkurransen og mer enn antydet at sokneprestens (meg) skiboks ikke er en pryd. Tvert imot påkaller den gru der den ustelt troner på bilen utenfor kirka, både ved gravferd og ellers.

Her må undertegnede arrestere på flere flere punkter. Den er IKKE ustelt! Tvert i mot er det utført selvgjort vedlikehold. Sjekk den personlig tilpassede husflid, lappet med såvel glassfiber som treplate, alt lakkert i forsøksvis matchende grått. Til og med mine illrøde remmer (ingen låser fungerer) har med tiden antatt fargen som av kjennere kalles "solsvidd grå".

Boksen har overlevd mye, står godt til bilen, og vil ikke bli utrangert... annet enn for milde gaver i form av ny boks! (sjekk billedserie for fullt inntrykk, m flagg på halv stang ved kirka som siste bilde)

mvh Lars H Tjøstheim.Ydmyk landsens prest.

PS-Skiboks1 (Foto: Privat)
PS-Skiboks1 (Foto: Privat)

Send inn og vinn!

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgende (og veldig enkelt):

Ta bilde, med enten mobil eller kamera, av det du mener er Norges styggeste skiboks. Stygge kombinasjoner av skiboks og bil teller ekstra.

Bildet eller bildene sender du inn til Broom. Siste frist: Mandag 5. april kl. 24:00.

Mail: redaksjonen@broom.no

MMS: Send BM sammen med ditt bilde til 1984. Meldingen koster 3 kr pr stykk. Husk navn, telefonnummer og e-post adresse.

Valgfri premie

Tirsdag 6. april trekker ut én heldig vinner, og han eller hun vinner en Skiguard skiboks, og kan velge fritt mellom modellene 850 og 825.

Bli med, og lykke til!

Broom Skibokskonk premie
Broom Skibokskonk premie