Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stine Marie Bringsli (27) fra Kløfta har slått ut 800 menn og 25 kvinner i poker-NM i Riga i Latvia. Hun sitter i dag som eneste kvinne blandt 9 finalister på hovedbordet.

Kiler i magen

- Dette hadde jeg aldri trodd, det kiler i magen og jeg er «all in», klar til å satse alt, sier Stine Marie til «God Kveld Norge»

Stine Marie startet å spille poker hjemme på Kløfta for fire år siden. Samboer Even Finstad Evensen er også deltager i poker-NM i Riga denne helgen men måtte se seg slått av Stine.

Historisk

Prestasjonen til Stine Marie Bringsli er historisk i poker-NM sammenheng. Ingen kvinne har tidligere kommet til «Main event» eller hovedturneringen. Hun har til nå sikret seg 100.000 kroner men spiller for hovedpremien som er 1,25 millioner kroner.

- Mitt første mål var å komme blandt de 72 siste deltagerne. Deretter var målet å slå ut jentene og nå sitter jeg på hovedbordet, helt utrolig gøy. Går jeg helt til topps blir det gull-egg til påske for de tre barna mine, sier Stine Marie Bringsli til «God Kveld Norge».

E6

Stine Marie skapte overskrifter i August 2008 da hun poserte toppløs 20 meter fra E6 mellom Frogner og Skedsmokorset. Hun var med på et photo-shoot da politiet dukket opp og stoppet seansen. Nå gjenstår å se om hun klarer å distrahere motstanderne i poker-NM i Riga, Latvia.

TV-bord

Turneringen avgjøres i kveld og Stine Marie sitter på det såkallte tv-bordet som man kan følge live fra ksol.no

okken. 14.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
På Facebook? Følg «God kveld Norge» her