saging
saging

Her knuser «Farmen»-Geir saga i sinne

- Jeg tror det svartnet fullstendig for meg. SE VIDEO!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lørdagens «Farmen»-episode måtte Geir Kvammen (36) kjempe i saging mot Tore W. Arvesen. Geir klarte ikke å holde tempoet til rivalen under tvekampen, og endte med å tape og bli sendt hjem fra «Farmen».

Se tvekampen i videovinduet nedenfor! (Artikkelen fortsetter under videoen.)

- Det svartnet for meg

Nå forklarer Geir hvorfor det skar seg – og hvorfor han gikk amok på saga etter at nederlaget var et faktum.

- Det er som i en konkurranse. Man blir litt nervøs. Det er bra å ha litt kampnerver, for da blir man skjerpet. Tore så på meg før jeg skulle inn, og han mener jeg så ut som et dyr som sto og pustet og peste. Jeg trigget meg selv til å kjøre for høyt adrenalinnivå. Jeg skulle ta livet av stokken, fortest mulig og brutalt. Jeg var regelrett overtent, sier Geir.

Raseriutbruddet forklarer han slik:

- Jeg tror det svartnet fullstendig for meg. Det var bare for å få ut fortvilelsen og sannhenten i det som skjedde for meg. Det var bra det var en sag jeg hadde, for noen måtte få det. Etter at jeg hadde klikket på saga, hadde jeg tømt meg fullstendig.

Se Geirs videodagbok øverst i saken!

Konkurranseinstinkt

Geir innrømmer at konkurranseinstinktet slo kraftig ut under tvekampen.

Det er som i en konkurranse. Man blir litt nervøs. Det er bra å ha litt kampnerver, for da blir man skjerpet. Tore sto å så på meg før jeg skulle inn, og han mener jeg så ut som et dyr som sto og pustet og peste.

Geir mistet både «Farmen»-plassen og temperamentet etter tvekampen.

- Glemte å tenke teknikk

Geir mener han var dømt til å mislykkes, siden han ble altfor ivrig da startsskuddet gikk.

- Jeg var altfor opphisset til å klare å vinne. Jeg skjønte det da Tore hadde fått ned to stykker. Da måtte det skje noe eller så gikk det til helvete. Men jeg ga ikke opp. Jeg tror ikke jeg skjønte at slaget var tapt. Jeg kunne ikke gi opp. Jeg glemte å tenke på teknikk, og hele valget var feil. Men man kan ikke ta riktig valg hver gang her i livet.

- Burde valgt slegge

Etterpåklokskapen fortalte Geir at han burde valgt en annen gren å kjempe mot Tore i.

- Jeg burde valgt slegge. Da hadde jeg fått brukt all energien på å slå vilt og hemningsløst. Men det er klart at i ettertid vet jeg jo at Tore ikke hadde lest noe, og jeg har jo erfaring fra det, så kanskje kunnskap, men jeg stolte ikke på kunnskapene mine. Jeg stolte mest på kraft og gjorde feil, der óg, sier Geir.

Se «Farmen» på TV 2 lørdag klokken 20.00!

Les mer om «Farmen 2010» her!