silje geir og simon farmen 2010
silje geir og simon farmen 2010

- Hun er en slange i paradis

Det sier to av guttene om «Farmens» intrigemaker Silje Trosten Johnsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke var det full konfrontasjon og spill på høyt nivå på «Farmen», hvor Silje Trosten Johnsen sto i sentrum. Denne uken hagler beskyldningene på nytt over Silje om taktisk spill, og hun får tilnavnet «slange i paradis» og «en slu rev» fra to av guttene.

- Silje er en slu rev. Jeg tror alt det hun forteller, det har stort sett en taktisk baktanke. Hun er rett og slett en taktiker, og hun går ikke av veien for å dolke noen i ryggen, sier Simon Fjeld Mengaaen i onsdagens sending.

Også Geir Kvammen har sitt å si om Finmarks-jenta.

- Silje er ikke interessert i at Simon skal få kniven sin. Hun er en slange i paradiset, sier Geir på gården.

Les også:Vil de se lyset på «Farmen»?

Les også: Vil han ta hevn for Karin?

Blir ikke såret

Silje sier i ettertid at hun ikke blir såret av beskyldningene fra guttene.

- Jeg tenker at går jeg inn i det, så gjør jeg det. Jeg blir ikke såret. Jeg vil heller være en slu rev enn en som går rundt der og vimser uten mål og mening i det hele tatt. Jeg tror de ser på meg som en stor konkurrent, sier hun i ettertid til tv2underholdning.no.

Lagde intriger

Geir mener Silje var en intrigemaker på gården.

- Hun var som er orm. Hun lagde massevis av intriger som folk beit på, og det fikk jeg en «aha» opplevelse på. Samme taktikken som med Karin og Tone Gudrun, det så jeg senere også. Hun startet mange diskusjoner og baksnakkinger. Men jeg har ingenting i mot Silje den dag i dag, men jeg står for det jeg gjorde og sa der inne, sier Geir til tv2underholdning.no.

Les også:«Farmen»-Karin: - Jeg klarte ikke gi Silje en klem

Les også: Se Karins hemmelige Simon-video

Smisker seg inn på folk

Simon så på Silje som en som spilte et spill mer enn å være med på en gårsdrift-konkurranse.

- Silje var en taktiker av dimensjoner, og hun smisket seg inn på folk for at folk skulle like henne. Hun skulle virke mest mulig uskyldig men hun var ikke det. Hun spilte et spill mer enn hun var med på en gårdsdrift-konkurranse. Hun var en slappfisk på gården, men gjordet det sosiale veldig riktig, sier Simon.

Sabotasje av ukesoppdraget

Silje bekrefter i onsdagens sending guttenes tanker om at hun spiller et spill, og at hun ikke vil få ukesoppdraget godkjent.

- Jeg vil ikke at dette ukesoppdraget skal bli godkjent, for jeg vil ikke at Simon skal få finalekniv. Men jeg føler at hvis jeg går litt i streik, så faller det ikke i smak hos Simon, og det er jo ikke noe koselig å ha Simon i mot seg med tanke på at han er sjef denne uka. Men jeg kommer ikke til å stå på hundre prosent, langt der i fra, sier Silje mens hun er på gården.